Aeolos Beach Resort

Perama / Benitses, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na jugoistočnoj obali Krfa, nadomak mesta Perama i Benitses. Od aerodroma je udaljen 8 km, a od glavnog grada Krfa 10 km. Kompleks je na uzvišenju i sastoji se od glavne zgrade i bungalova.

Plaža:
Od male, privatne plaže deli je ulica i 100 metara. Važno je naznačiti da nisu sve smeštajne jedinice jednako udaljene od plaže i da se najudaljeniji tip sobe nalazi na oko 600 metara od plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, glavni restoran, a la carte restoran, restoran na plaži, 2 bazena od kojih je jedan sa delom za decu, mini-klub, spa centar, fitnes centar, teniski teren, stoni tenis, večernja animacija za decu i odrasle. Peškiri za plažu su dostupni uz depozit.

Sobe:
Hotel ima 240 soba različitih kategorija. Sve su klimatizovane i imaju kupatilo (fen za kosu), SAT TV, telefon, frižider, sef (uz doplatu), Wi-Fi (besplatno) i balkon ili terasu. Sobe sa pogledom na vrt ili more u glavnoj zgradi ili bungalovima namenjene su za smeštaj maksimum tri osobe - dva odvojena ležaja i sofu na izvlačenje (površine 20m²). Superior sobe sa pogledom na more ili bazen veličine su 25m²- francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa na izvlačenje, namenjene su za smeštaj dve do tri osobe. Porodični bungalovi sa pogledom na vrt sobe su namenjene za smeštaj maksimum četiri osobe, imaju francuski ležaj i dve sofe (površine 30 m²). Postoje porodične smeštajne jedinice sa jednom prostorijom ili sa dve prostorije odvojene kliznim vratima.

Usluga:
All inclusive, doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://www.aeolosbeach.gr/

Napomena:
Odličan hotel u svojoj kategoriji, preporuka za sve tipove gostiju.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas