Akrogiali Studios

, Lefkada

Opis destinacije

Lefkada je četvrto grčko ostrvo po veličini u vodama Jonskog mora. Leži severozapadno od poluostrva Peloponez i severno od ostrva Kefalonije, dok je od kontinentalnog dela Grčke odvojeno uskim kanalom. S obzirom na to da je preko kanala napravljen most, ovo je jedino jonsko ostrvo do kog se može stići kopnenim putem. Administrativni centar ostrva i najveće mesto je istoimeni grad Lefkada. Pretpostavlja se da je ostrvo dobilo ime po visokim i strmim planinama belih litica na zapadu ostrva (grč. lefko – belo). Jedna od legendi kaže da je sa ovih belih stena skočila čuvena antička pesnikinja Sapfo zbog nesrećne ljubavi prema ribaru Faonu. Na lepote istočne obale Lefkade ukazivao je i Homer u svojoj „Odiseji”. Osim istoimenog glavnog grada, veoma posećena turistička mesta sa izuzetno lepim plažama su i naselje Nidri, gradić Vasiliki i ostrvce Maganisi, koje adminstrativno pripada Lefkadi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Pozicionirani na istočnoj strani ostrva, u mirnom delu Nidrija, na samoj obali i oko 550 m udaljenosti od centra. Od glavnog grada Lefkas su udaljeni oko 17 km. Na obali, u neposrednoj blizini nalazi se manja marina za jedrilice i ribarske čamce.

Plaža:
Gradska peščano-šljunkovitoj plaža udaljena je 450m.

Sadržaj:
Gostima je na raspolaganju uređeno dvorište, parking ( sa ogrančenim brojem mesta), Wi-Fi u zajedničkim delovima.

Smeštaj:
Standrad studio površine 17 m2, namenjen za smeštaj dve osobe. Sadrži francuski ili dva osnovna ležaja.
Svi studiji imaju kupatilo (fen), klima uređaj (uz doplatu), TV, čajnu kuhinju, Wi-Fi, sef (uz doplatu), balkon ili terasu.

Usluga:
Najam.

Kontkat: www.akrogialistudios.com/en/

Napomena: Preporuka za parove.
Prvi dan - individualni dolazak u hotel, smeštaj posle 15:00h sati (može biti i ranije u zavisnosti od slobodnih kapaciteta hotela). Putnik se na recepciji identifikuje sa pasošem i vaučerom agencije.

Drugi do poslednji dan – slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan - napuštanje hotela do 10:00h (hotelskom politikom može biti propisano i drugačije).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas