Albatros Beach Club Abu Soma

Soma Bay, Egipat

Opis destinacije

U jednom od najlepših zaliva na Crvenom moru u Egiptu, opasanom peščanom plažom, dugom 12 kilometara, nalazi se ekskluzivno turističko naselje Sahl Hasheesh, raj za ljubitelje ronjenja i golfa. Sahl Hasheesh, u prevodu Zelena dolina, nalazi se na oko 20 kilometara južno od Hurgade, a krase ga mnogobrojni luksuzni hoteli. Specifičan je po tome što ima lagunu sa najbolje očuvanim koralnim grebenima, pa se može pohvaliti bogatim podvodnim svetom. Ovo simpatično i ekskluzivno mesto pozitivno iznenađuje svoje posetioce, što dugim peščanim plažama, što nesvakidašnjim sportovima kao što su golf, ronjenje, kitesurfing.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay, na oko 5km od grada Safaga i oko 45km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2021. godine kao deo poznatog lanca hotela Pickalbatros (ex Amwaj Blue Beach Resort & Spa). Sastoji se od dve četvorospratne zgrade i u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i raznovrstan sportski sadržaj. 

Za decu tu je mini club Kiko (4-11 godina) i dečije igralište.

Plaža
Hotel ima svoju 180m dugačku plažu čiji je veći deo zona sa plitkom vodom, manji deo je sa koralnim grebenom do kog se dolazi pontonom dužine oko 300m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).  

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica i sve sobe imaju balkon ili terasu, telefon, SAT TV, klima uređaj, sef, mini bar (voda), ketler, fen za kosu. 

Standard room je površine oko 37m² i može imati pogled na more ili bazen.
Deluxe room je površine oko 37m² i ima pogled na more.

 Plaća se: telefon, internet, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) i užine u određeno doba dana. Gostima je na raspolaganju glavni restoran, à la carte restorani kao i nekoliko barova (Columbus caffe, Lobby bar, Beach bar, Sports bar). U konceptu su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Od 25.11 2021 otvoren je i novi à la carte restoran “Red Sky”. U restoranu se služi italijanska kuhinja i otvoren je za vreme večere uz prethodnu rezervaciju.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Shisha bar i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, frizer, prodavnica, taxi usluge, doktor.

Sport i zabava
Hotel ima tri otvorena bazena – 2 bazena za odrasle i jedan dečiji bazen, dva bazena se greju u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta), odbojku na plaži, tenis, teretanu, stoni tenis, pikado, boćanje, aqua aerobik, vaterpolo, aerobik kao i dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet (u javnim prostorijama ograničene brzine).

Plaća se: razni sportovi na vodi, ronjenje, bilijar, osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gostima je bez doplate na raspolaganju zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, salon lepote, frizer.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas