Albatros Hotel

Letojani, Sicilija

Opis destinacije

Provincijski mir primorskog gradića smeštenog duž duge peščane plaže, ne može da naruši ni vreva veselih turista tokom letnjih meseci. Letojani se prostire u podnožju Taromine do čijih restorana, barova i bogatog kulturnog sadržaja se lako dolazi. Na obali se smenjuju lepo uređena privatna lida sa ležaljkama, suncobranima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Albatros je odlično lociran, u mestu Letojani. Od centra Taormine je udaljen oko 5 km, dok je od aerodroma u Kataniji na oko 60 km udaljenosti. Stanica gradskog prevoza se nalazi na 100metara udaljenosti, odakle autobusi saobraćaju do okolnih gradova i letovališta. Hotel Albatros je kompletno renoviran 2019.godine.

Plaža:
Od plaže ga deli neprometna ulica. Hotel poseduje svoj privatni deo na plaži i moguće je iznajmiti komplet 2 ležaljke i suncobran u iznosu od 10 evra po danu. Plaža takođe ima svoje javne delove gde se ne mora koristiti plažni set.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju: recepcija lift, lobi, glavni restoran, bar, wifi u lobiju hotela, prostorija za odlaganje prtljaga, internet kutak.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 77 soba koje sadrže: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klima uređaj, SAT/TV, telefon, sef, fen,i frižider, WIFI. U našoj ponudi su dva tipa soba: sobe sa balkonom pogled ka gradu i sobe sa balkonom i delimičnim pogledom na more.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak se služi po principu samoposluživanja a večera je na bazi set menija ( izbor 3 jela ).

Napomena: Dozvoljen boravak kućnim ljubimcima do 10kg, uz doplatu na recepciji hotela.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas