Ali Baba Palace

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 11km od aerodroma i oko 18km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Kompleks je otvoren 2000. godine, prostire se na površini od oko 120.000m2 i u ponudi ima 756 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspologanju veliki izbor aktivnosti u okviru samog kompeksa, nekoliko bazena, aqua park i nekoliko restorana i barova. 

Za decu tu su mini klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen, aqua park, igralište.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona. Upotreba suncobrana i ležaljki na plaži je besplatna.

Smeštaj
Hotel u svojoj ponudi ima 756 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, mini bar. Sef se nalazi na recepciji i ne doplaćuje se. 
Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen i veličine su 33-35m2 (mali broj soba ima pogled na more).
Deluxe sobe imaju pogled na baštu ili bazen, veličine su 33-35m2.
Porodične sobe čine dve sobe sa kvadraturom po 33-35m2 (u jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj dva single kreveta), sobe su odvojene vratima.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U sklopu koncepta su domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači i sladoled. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i Bella Italia (italijanska kuhinja), Zomorodah (orijentalna kuhinja) i Ali Baba Sushi Restaurant. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i 40 Thieves Disco. 

Plaća se: Moorish Cafe, a la carte restoran Ali Baba Sushi, sveže ceđeni sokovi, Vitamin bar, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluge pranja i peglanja veša, rent-a-car, prodavnice, sala za sastanke, sef na recepciji (besplatno).

Sport i zabava
Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko bazena, dečiji bazen, aqua park za decu, aqua park za tinejdžere, 2 terena za tenis, teren za košarku i fudbal, stoni tenis, odbojku, mini golf, animacije, teretana, časove plesa.

Plaća se: bilijar, kuglanje, sportovi na vodi, časovi ronjenja, Wi-Fi internet, kuglanje, oprema za tenis. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela, hamam, sauna, jacuzzi, salon lepote. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas