Amarynthos Resort

Amarynthos, Evia

Opis destinacije

Evija je poprilično veliko ostrvo, drugo po velični među brojnima koja su ukras Sredozemlja i turistički dragulji Grčke. Kupiće vas, već na prvom koraku, lepotom dugačkih plaža u čijem su zaleđu borove šume koje s mirisima mora celom okruženju daruju onu dobro znanu aromu Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Evia Riviera Resort se nalazi u blizini mesta Amarynthos na jugu ostrva Evia. Hotel se nalazi na 35km od mesta Halkide gde se preko mosta ostrvo Evia spaja sa kopnom. Od Atine Evia je udaljena 80 km.

Plaža: Plaža se nalazi preko puta hotela i do nje se stiže podzemnim prolazom. Plaža je peščano šljunkovita sa besplatnim ležaljkama i suncobranima na plaži za goste hotela.

Hoteski sadržaj: Elegantnu zgradu sa 7 spratova okružuje mali mediteranski vrt, sa privatnim podzemnim prolazom koji olakšava pristup od bazena do plaže. Hotel poseduje recepciju, zajednički prostor, veliki bazen, prostrani salon, allinclusive restoran, bar pored bazena, malu prodavnicu suvenira. Plaža je šljunkovita. Ležaljke oko bazena i na plaži su besplatne.

Sobe: Sve sobe imaju klima uredjaj, SAT TV, balkon, WiFi, kupatilo sa fenom i mali frižider.

Classic sobe sa pogledom na kopno, površine oko 20m2, namenjene su smeštaju 2 osobe i to dvoje odraslih i po strukturi su dvokrevetne. Classic sobe imaju bračnim ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Ove sobe imaju balkon, klima uredjaj, SAT TV, WiFi, mini frižider, kupatilo sa fenom.

Classic sobe sa bočnim pogledom na more, površine oko 20m2, namenjene su smeštaju 2 osobe i to dvoje odraslih i po strukturi su dvokrevetne. Classic sobe  imaju bračnim ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Ove sobe imaju balkon, klima uredjaj, SAT TV, WiFi, mini frižider, kupatilo sa fenom i bočnim pogledom na more.

Superior soba sa pogledom na more imaju površinu oko 22m2. Superior soba su po strukturi dvokrevetne. Mogu da smeste 2-3 osobe i to dvoje odraslih i jedno dete do 12 godina ili troje odraslih. Sve sobe imaju francuski ležaj ili dva sing ležaja i pomoćni ležaj. Sve sobe imaju klimu, SAT TV, WiFi, mini frižider, kupatilo sa fenom i pogledom
na more. Dodatni treći ležaj je pomoćni ležaj na rasklapanje.

Family soba sa krevetima na sprat ima površinu oko 40m2. Sve sobe su po strukturi dvokrevetne i mogu da smeste 2-4 osobe i to dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina. To je porodična soba sa jednim bračnim krevetom i jednim krevetom na sprat. Sve sobe imaju kupatilo, balkon, klima uređaj, SAT TV, WiFi, mini frižider, kupatilo sa fenom, balkon sa pogledom na more.

Usluga: Allinclusive usluga po principu samoposluživanja.

Kontakt: www.eviarivieraresort.hotelbrain.com

Napomena: Ovaj hotel se nalazi u mirnom okruženju i preporuka je za porodice koje žele miran porodični odmor.
1. dan BEOGRAD – KASANDRA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN KASANDRA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN KASANDRA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas