Andaz Dubai The Palm By Hyatt

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je otvoren krajem 2019. godine i nalazi se na poznatoj Palmi. Novi tržni centar, sa preko 300 prodavnica, udaljen je svega 350 metara od hotela. Međunarodni aerodrom udaljen je oko 30 km od hotela.

Plaža: 
Hotel se nalazi na privatnoj, peščanoj plaži, dužine oko 300 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Gosti mogu koristiti: dva spoljašnja bazena od kojih je jedan na 14. spratu, fitnes centar koji je otvoren 24h, spa centar, nekoliko a la carte restorana i barova,  menjačnicu, usluge pranja i peglanja veša, besplatnu Wi-Fi internet konekciju.

Sobe:
Sve sobe imaju: prostrano kupatilo sa kadom i tuš kabinom, toaletni pribor uključujući bademantile i papuče, sef, fen za kosu, mini-bar (besplatni sokovi i voda), klima uređaj, TV,  besplatnu Wi-Fi internet konekciju. Sve sobe su veličine oko 40 metara kvadratnih i sve imaju pogled na more. Standardne sobe nemaju balkon.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola. 

Kontakt:
https://www.hyatt.com/en-US/hotel/dubai/andaz-dubai-the-palm/dxbct

Napomena: 
Hotel je deo Hyatt korporacije što garantuje kvalitet usluge. Uz to, u pitanju je novi objekat, moderno opremljen i na lokaciji koja omogućava gostima da uživaju na plaži, obiđu sve atrakcije Dubaija i iskuse čuveni šoping u ovom gradu.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas