Arcanus Hotel Sorgun

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Sorgun, oko 4km od mesta Side i oko 75km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2014. godine, raspolaže sa 463 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju bazeni, aqua park, glavni restoran, 4 à la carte restorana (italijanski, turski, azijski i riblji), diskoteka, kao i nekoliko barova.
Za decu je tu mini club (4 -11 godina), junior club (12-16 godina) i igralište. 
Usluga čuvanja dece nije moguća.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Standardna soba ima kupatilo, balkon, francuski lezaj ili dva single kreveta, postoji mogućnost dodavanja kreveta na rasklapanje, fen, klimu, telefon, mini bar (sokovi, pivo i voda se dopunjavanju dnevno), sef, tepih, SAT TV.

Standard soba ima površine oko 24m².

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela u toku dana prema hotelskim pravilima), užine, kasni noćni bife, sladoled, à la carte restorani jednom u toku boravka uz rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Disco bar je otvoren određenim danima.

Plaća se: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i konzervirana pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, internet, prodavnice, rent-a- car.

Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i javnim prostorijama hotela sa ograničenom brzinom i brojem korisnika.

Sport i zabava
Otvoreni, zatvoreni bazen (radi samo u toku zime), bazen za decu, aqua park sa 7 tobogana, fitness centar, teniski teren sa opremom, stoni tenis, odbojka na plaži, brojni kursevi (ples, jezici) bilijar, internet cafe i PS, zabavni programi u toku dana, takmičenje na plaži i pored bazena, večernji šou program, živa muzika nekoliko puta u toku nedelje, mini club za decu od 4 – 12 godina, Junior club za decu od 12 – 16 godina sa raznim aktivnostima i programima.

Plaća se: vodeni sportovi, osvetljenje za teniski teren, časovi tenisa, kompjuterske igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas