Aria Resort

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u regiji Konakli od centra mesta udaljen je oko 3km, od aerodroma u Antaliji oko 103km ,od Alanje oko 15km.

Opšti podaci
Aria Resort zauzima površinu od 14.750m² i sastoji se od dva bloka koja su razdvojena tunelom. A blok ima 8 spratova i 2 lifta, B blok ima 7 spratova i 2 lifta. Resort raspolaže sa ukupno 293 sobe.

Gosti hotela imaju na raspolaganju dva  à la carte restorana (Ottoman and Mediterranean), koje mogu koristiti jednom u toku boravka od najmanje 7 noćenja uz prethodnu rezervaciju.

U okviru hotela organizuju se animacije za decu,  za najmađe je tu i mini club (4-12 godina) kao i dečiji bazen.

Plaža
Nalazi se na svojoj peščano šljunkovitoj plaži dugačkoj 250m sa pontonom. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju dodatno, peškiri za plažu se preuzimaju u Spa centru uz mogućnost zamene na 2 dana.

Smeštaj
Resort raspolaže sa ukupno 293 sobe od toga 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju klimu, LCD TV, Wi fi, minibar, telefon, toalet, tuš kabinu, fen, sef, ketler, balkon.

Standard soba je veličine 26m² i može biti u oba bloka A ili B.

Family sobe su veličine 52m² i sastoji se iz dve prostorije sa pogledom na baštu i nalazi se samo u B bloku.

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. U konceptu su užine, sladoledi i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u à la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju). Na raspolaganju je više barova kao što su Lobby bar, Pool bar, Beach bar, Restauran bar, Relax bar.

Plaća se: sva uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća,kokteli i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Plaća se: telefon, pranje i peglanje veša, frizer, fotograf, butik, gift shop, market, zlatara.

Sport i zabava
Resort raspolaže sa dečijim bazenom, jednim unutrašnjim i dva spoljašnja bazena od kojih je jedan sa toboganima. Od ostalih aktivnosti gostima je na raspolaganju fitness sala, stoni tenis i razne dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportvori na vodi, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (uz prethodnu rezervaciju).

Plaća se: masaže, piling, nega kože.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas