Ariston Hotel & Palazzo Santa Caterina

Taormina, Sicilija

Opis destinacije

Romantični grad, sa jedne strane okrenut moru a sa druge planini Etna, predstavlja jedan od najživopisnijih gradova Italije. Taormina je mesto bogate istorije i kulture, predivnih spomenika, građevina i vrtova, što i čini ovaj grad posebnim. Zapadnim delom grada dominira grčki teatar iz III veka pre nove ere, koji su Rimljani potpuno preuredili samo vek kasnije. Tokom leta ovde se, i danas, održavaju predstave antičkog pozorišta i opere, kao i koncerti popularnih pevača. Pored toga, glavne turističke atrakcije su zamak (Castello), izgrađen na ostacima starog grčkog hrama, Korso Umberto - glavna ulica Taormine u kojoj se nalazi i katedrala u gotskom stilu, Trg 9. aprila, palata St. Stefano. Nedaleko od Taormine nalaze se Kastelmola, selo okruženo zidovima zamka, i ostaci drevnog Naksosa. U podnožju Taormine, nadomak mora, smeštena je zona Taormina mare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Raskošan hotel u brdovitom srcu Taormine u podnožju čuvenog grčkog amfiteatra. Kamena zgrada smeštena u okruženju bujnog mediteranskog parka nudi svojim gostima mir i privatnost. Nalazi se 400 metara od turističkog sadržaja i uvek uzavrelog gradskog jezgra.

Plaža: 
Hotel ima svoj šatl bus koji goste vozi do plaže opremljene ležaljkama i suncobranima. Ova usluga se dodatno naplaćuje.

Hotelski sadržaj:
Hotel je elegantan i komforan, ima bar, rum servis, službu za čuvanje dece, sobe specijalno opremljene za osobe sa invaliditetom, hemijsko čišćenje, parking. Terasa sa otvorenim bazenom ukrašena je bogatim zelenilom od palmi i kaktusa i nudi spektakularan pogled na zaliv.

Sobe:
Smešaj je u standardnim sobama sa balkonom, opremljen sa kupatilom, fenom, SAT TV-om, telefonom, sefom, mini-barom, klima uređajem, WIFI.

Usluga: 
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), uz mogućnost doplate za polupansion.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas