Asrin Beach Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Alanja, Turkler, oko 22km od centra Alanje i oko 90km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1997. godine, a poslednji put renoviran 2018. godine(delimično). Prostire se na površini od 9.000m2 i u ponudi ima 250 soba. Sastoji se od jedne glavne zgrade sa 6 spratova. Gostima su na raspologanju glavni restoran, à la carte restoran na plaži i nekoliko barova.

Za decu tu su mini klub, mini disko, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu do koje se stiže podzemnim prolazom ispod ulice. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Plaća se: peškiri za plažu.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 250 smeštajnih jedinica i sve imaju mini bar, ketler, SAT LCD TV, fen, klima uređaj, sef. 

Standardne sobe mogu biti kapaciteta za dve ili tri osobe.

Plaća se: room service, telefon, sef.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, užina, večera, ponoćna supa. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u toku obroka i u baru pored bazena, kao i topli napici ili kolači u različito doba dana. Bar na plaži ja dostupan gostima tokom dana.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, sveže ceđeni sokovi, à la carte restoran na plaži i ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, bazen za decu i bazen sa toboganima, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, step aerobik, gimnastika u vodi,  dnevne i večernje animacije, turske večeri, Wi-Fi.

Plaća se: sportovi na vodi.

Za najmlađe
Za decu tu su mini klub, mini disko, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Spa & wellness
Plaća se: tursko kupatilo (hamam), sauna, masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas