Baia Degli Dei Hotel

Giardini Naxos, Sicilija

Opis destinacije

Sicilija je najveće ostrvo u Mediteranu čije obale zapljuskuju vode Jonskog,Tirenskog i Sredozemnog mora. Raznolika i apsolutno očaravajuća priroda, prelepe plaže, brda pokrivena nasadima vinove loze, bogatstvo zelenila i fascinatna Etna, najveći aktivni vulkan u Evropi, samo su neki od razloga zašto treba posetiti i doživeti Siciliju. Bogatu kulturnu baštinu ostrva kreirali su mnogi narodi. Poseta ostrvu nudi i mogućnost da upoznate Pjacu Armerina sa čuvenim rimskim mozaicima, Agriđento sa dolinom grčkih hramova, barokni grad Raguzu, renesansnu Sirakuzu i nadasve šarmantnu Taorminu. Dodatak na uživanje su kulinarski specijaliteti I gostoprimstvo Sicilijanaca...Na Siciliji ćete zaista imati osećaj kao da ste ušli u vremeplov i otplovili daleko od sadašnjice, ako samo malo dublje “zaronite” u unutrašnjost ostrva i posetite neka od sicilijanskih seoca. Ovde ćete osetiti onu pravu Siciliju, specifičnu atmosferu i način života po čemu su sicilijanci nadaleko poznati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanj
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je smešten u turističkoj zoni Đardini Naksosa, neposredno pored široke peščane plaže zone Rekanati. U blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice suvenira. Od autobuske stanice udaljen je oko 400 m. Ispred hotela je privatna plaža na kojoj se naplaćuju ležaljke i suncobrani, a 50 m dalje javna plaža na kojoj nije obavezno iznajmiti plažni set.

Plaža: 
Ispred samog hotela je privatna plaža na kojoj se iznajmljuju ležaljke i suncobrani, dok je na samo 50 metara dalje, javni deo plaže gde nije obavezno iznajmljivanje plažnog seta.

Sadržaj: 
Hotel poseduje recepciju i restoran U okviru ovog smeštajnog objekta gosti se mogu relaksirati u baru, TV sali ili na hotelskoj terasi.

Sobe: 
Sobe su klimatizovane sa kupatilom sa tuš kabinom, fenom, telefonom, sefom, TV. Krevetac za bebu je moguće iznajmiti uz doplatu na licu mesta. Sve sobe imaju balkon ili terasu.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak se služi po principu samoposluživanja, a večera je set meni.

Kontakt: www.hotelbaiadeglidei.it
1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“kod šaltera Big Blue, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. - 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas