Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Apartmani Bell' Elen Apartments - Adelianos Kampos, Retimno, Krit je manji porodični apart-hotel sa odličnom lokacijom u letovalištu Adelianos Kampos, blizu plaže, okružen bujnim zelenim vrtom. U pitanju je pravi "Skriveni dragulj"! Ovi apartmani su možda najbolje čuvana tajna u Retimnu!" ODLIČNA LOKACIJA! ODLIČNE OCENE putnika 9,1 IZVANREDAN!
 
Položaj:
Bell’ Elen Apartments se nalaze u centru letovališta Adelianos Kampos, u čijoj blizini se nalaze restorani, supermarketi, barovi, radnje, apoteke, doktor. Do centra grada Retimna ima 6 km i lako se može stići autobusom koji staje 50 m od Apartmana na svakih pola sata. Supermarket je udaljen otprilike 200 metara od apartmana, a mini market koji prodaje autobuske karte preko puta.Od aerodroma u Hanji je udaljen 65 km, a od aerodroma u Heraklionu 78 km.

Plaža:
Peščana plaža je udaljena oko 150 m (prelazi se ulica-stari put). Uređena je ležaljkama i suncobranima (uz doplatu). Na plaži se nalazi VISTA BEACH BAR sa bazenom i ležaljkama, koji gosti mogu da koriste besplatno, uz kupljeno piće (2 ležaljke uz 2 plaćena pića).

Hotelski sadržaj:
Bell'Elen Apartments je manji porodičan apart-hotel koji ima 2 sprata. U sklopu kuće se nalazi lepa bašta puna zelenila i mala sunčana terasa.

Smeštaj Bell’Elen Apartments:
Apartmani (2-3 osobe) 30 m2 imaju 1 spavaću sobu sa 2 spojena kreveta odvojenu vratima od dnevnog boravka u kome se nalazi čajna kuhinja i pomoćni ležaj (nije udoban), besplatan bežični WIFI internet, 1 A/C (uz doplatu) u spavaćoj sobi i balkon ili terasa.

Usluga:
Najam (bez ishrane).
FIB

Organizator putovanja je turistička agencija Fibula, broj licence OTP 158/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Fibula. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas