Blue Dolphin Hotel

Metamorfozis, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na Sitoniji udaljen 1,5 km od malog mesta Metamorfozi. Od Soluna je udaljen 80 km. Izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, ovaj hotel se sastoji od 15 bungalova. Izdvojen je od buke i samim tim idealan za prijatan porodični odmor.

Plaža:
Hotel poseduje svoju plažu koja je udaljena oko 100 m. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju(oko 10 eur set). Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, taverna, bar kod bazena, glavni bar, bar na plaži, bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena i na plaži, wellness (jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tretmani lica i tela, masaža), tereni za tennis i košarku, odbojka na plaži, stoni tennis, mini golf, pikado, razni animacioni programi, internet kafe u lobby bar, sef (u sobama), krevetac za bebe, mini klub, igralište, dečiji bazen, parking.Wi-fi j besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 170 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, kupatilo, fen za kosu,  frižider, SAT TV, sef, bežični internet, telefon, balkon ili terasu sa pogldom na vrt ili more.
Standardna soba je površine oko 17 m², sadrži francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofu, namenjena za smeštaj 2-3 osobe.
Superior soba površine oko 25 m², prostranije su od standardnih soba, namenjene za 2-3 osobe, imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofu.
Deluxe soba površine oko 27 m²,imaju bočni pogled na more, prostranije su od standardnih soba, namenjene za 2-3 osobe, imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofu.

Family-porodična  soba površine oko 29 m². Smeštene su u prizemlju. Spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i jednom ili dva ležaja za decu, namenjene su smeštaju 2-4 osobe.
Family-porodična deluxe soba su renovirane 2017. godine.Sobe su sa pigledom na vrt. Sastoje se iz jedne prostorije u kojoj su francuski ležaj i 2 ležaja  na razvlačenje.
Suite su površine oko 50 m², izgrađene 2015. g. sa pogledom na more. Sastoji se od dnevne sobe sa sofama i spavaće sobe sa francuskim ležajem, namenjene za smeštaj 2-4 osobe. Opremljene aparatom za kafu/čaj, bade mantilima i papučama.
Family-porodične suite su površine 50-55 m², Sobe su u potpunosti renovirane 2019. Dnevna soba sa 2 kauča na razvlačenje, odvojena je standardnim ili kliznim vratima.Tu je još i spavaća soba s francuskim ležajem.U porodičnoj suiti postoje  2 kupatila, 2 TV-a, 2 klima uređaja, ogrtači i papuče, kuvalo za vodu, set za kafu / čaj .
Family-porodični suite sa privatnim bazenom je površine 50-55 m². Smeštene su u prizemlju. Privatni bazen površine 17 m2 (greje se u maju I oktobru).Dnevna soba sa 2 kauča na razvlačenje, odvojena standardnim ili kliznim vratima i spavaća soba s francuskim ležajem.Tu su  2 kupatila, 2 televizora, 2 klima uređaja, luksuzni set za kupanje, ogrtači i papuče, električni čajnik i set za kafu.

Usluga:
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Tokom večere-piće uz doplatu.

Kontakt:
https://www.bluedolphinhotel.eu/

Napomena:
Hotelski kompleks  okružen mediteranskim zelenilom ušuškan u borovoj hladovini, predstavlja pravi mali raj za decu i sve goste  željne opuštenog i mirnog odmora.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas