Bratislava - Beč - Budimpešta

Nova godina, više država

već od 189€

Opis destinacije

Bratislava je glavni i najveći grad Slovačke sa 450.000 stanovnika i centar je regije „Mali Karpati“. Bratislava je politički, kulturni i privredni centar Slovačke. Sedište je slovačkog predsedništva, vlade, parlamenta kao i nekoliko muzeja, univerziteta, pozorišta, galerija kao i mnogih drugih privrednih, kulturnih i obrazovnih ustanova. Nalazi se na reci Dunav i jedan je od najgušće naseljenih gradova u Istočnoj Evropi. U periodu od 1536. do 1784. godine grad je bio prestonica kraljevine Mađarske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BRATISLAVA- PARNDORF
fakultativno
BEČ (doček)-BUDIMPEŠTA
29.12.2023.-01.01.2024.
siguran polazak iz Niša i duž autoputa-doplata 25 evra
 4 dana/2 noći
POLAZAK IZ NIŠA- DOPLATA 25 EURA

Cena aranžmana: 189 evra

U cenu aranžmana su uračunati:
- prevoz autobusima turističke klase (AC, dvd)
- smestaj u hotelu 2/3* –  usluga – 2 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni)
- smeštaj u 1/2 I 1/3 sobama (svaka soba ima twc, tv)
- obilazak  Bratislave
- usluge  pratioca grupe
- usluge agencije

U cenu aranžmana nisu uračunati:
- doplata za 1/1 sobu – 60 evra za 2 noći
- osiguranje 800.00 din
- individualni troškovi
- fakultativni obilasci i ulaznice
- odlazak na doček Nove Godine u Beč – 15 eura +5 evra za obilazak
- Fakultativni obilazak Budimpešte – 5 evra
- Fakultativna vožnja brodom po Dunavu 20 eur

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

NAPOMENA– doplata za polazak iz Subotice 500,00 dinara -mesto polaska- stajalište kod hotela Patria
Hotel  3* PLUS-  se nalazi u delu Bratislave Ružinov-Trnavka na 2 km od aerodroma i 700 m od tržnog centra Avion i Ikea. Hotel je na liniji gradskog prevoza i noćnog prevoza i lako se stiže do centra grada, autobuske i železničke stanice Sobe imaju odvojena kupatila sa tuš kabinom i WC-om, TV, WIFI, frižider, telefon, fen. Sobe su strukture 1/1, 1/2 i 1/3. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.
1.dan 29.12.2023. NIŠ-BEOGRAD
Polazak iz Beograda autobusom oko 23.00 časa. Vožnja kroz Mađarsku do Slovačke.

2.dan 30.12.2023. NIŠ-BEOGRAD-PARNDORF -BRATISLAVA
Dolazak u jutarnjim časovima U Parndorf. Slobodno vreme za šoping. Nastavak putovanja do Bratislave. Panoramsko razgledanje grada,Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalković. Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan 31.12.2023.  BRATISLAVA- BEČ
Doručak. Slobodno vreme .Fakultativni  odlazak  u  obilazak Beča u pratnji  vodiča. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvoraca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Doček  Nove godine na trgu sa vatrometom. Povratak u Bratislavu. Noćenje.

4.dan 01.01.2023. BRATISLAVA-BUDIMPEŠTA- BEOGRAD-NIŠ
Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja ka Budimpešti. Fakultativno obilazak grada Obilazak grada potom Fakultativo odlazak na vožnju brodom po Dunavu. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim zadržavanjima. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima  posle ponoći.
– 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja.   

– 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.03.2024.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

LVL

Organizator putovanja je turistička agencija Lavli Travel, broj licence OTP 5/2021 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lavli Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas