Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Hirschen Hotel
  • Glarnichhof by Trinity
  • Park Hyatt
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanjaHIRSCHEN HOTEL
Hotel je smešten u centru četvrti Niderdorf u starom delu Ciriha, na 5 minuta hoda od Glavne stanice u Cirihu i na 2 minuta hoda od tramvajske stanice Rudolf-Brun-Brike. Sobe su uređene u romantičnom stilu i sadrže TV. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem. Doručak je na bazi švedskog stola (kontinentalni). Besplatan WiFi je dostupan u zajedničkim prostorijama. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su recepcija (od 08 do 20h), krovna terasa, vinski podrum, tavernu. U neposrednoj okolini, na 5 minuta od objekta, nalaze se prodavnice i kafići. 

www.hirschen-zuerich.ch/en

GLARNISCHHOF BY TRINITY 
Hotel se nalazi u samom centru Ciriha, odmah pored čuvene Bahnhof ulice, kongresne sale, koncertne dvorane Tonhalle i Ciriškog jezera. Sve sobe imaju TV, aparat za kafu i kupatilo. Kreveti su opremljeni posebnim vazdušnim jastucima. Doručak je na bazi švedskog stola (kontinentalni). Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu. Usluga prevoza do aerodroma dostupna je uz doplatu. Glavna železnička stanica Ciriha udaljena je oko 2 km. 

www.hotelglaernischhof.ch/en/home/

PARK HYATT
Hotel se nalazi u srcu Ciriha, samo nekoliko koraka od moderne trgovačke ulice Bahnhofstrasse, Ciriškog jezera i Starog grada. Prostrane sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima,radni sto,  minibar, aparat za kafu, kupatilo nudi besplatan toaletni pribor. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su recepcija (24/7), bar, vinsku biblioteku na 2 sprata, spa i velnes centar, fitness centar.Tramvajska stanica Stockerstrasse udaljena je oko 100 metara, dok je glavna železnička stanica udaljena oko 1 km od hotela. Međunarodni aerodrom Cirih udaljen je 10 km. 

www.hyatt.com/en-US/hotel/switzerland/park-hyatt-zurich/zurph
1. dan BEOGRAD – CIRIH
Individualni check in na šalteru Air Serbie dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme poletanja u 07:15 časova (ponedeljkom i četvrtkom) / u 06:50 časova (sredom). Direktan let redovnom linijom Air Serbia (JU370). Sletanje u 09:10 časova (ponedeljkom i četvrtkom) / u 08:45 časova (sredom). Transfer do hotela (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. – 3. dan CIRIH
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

3, 4. dan CIRIH – BEOGRAD
Napuštanje hotela do 10h. Transfer do aerodroma (organizovan od strane agencije ili u sopstvenoj organizaciji). Direktan let redovne linije Air Serbia za Beograd (JU371/JU373). Predviđeno vreme poletanja u 20:45 časova (sredom i petkom) / u 15:00 časova (nedeljom) . Sletanje u Beograd. Kraj programa.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.