Cooks Club Alanya

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Alanji, na Kleopatrinoj plaži, 110 kilometara od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen u modernom stilu, za novu generaciju putnika i nudi 230 soba u 5 blokova. Nalazi se na Kleopatrinoj plaži(jedan deo hotela). U samom srcu hotela je The Cantina koja nudi sveže domaće i međunarodne specijalitete. Renoviran je 2019. godine.

Plaža
Nalazi se na svom delu Kleopatrine plaže.

Smeštaj
Hotel se sastoji iz 230 soba u 5 blokova. 
Standard sobe sadrže direktnu telefonsku liniju, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, kupatilo i balkon. Ove sobe imaju površinu 16-20 m² i nalaze se u drugom i trećem bloku. Maksimalna popunjenost 2 odraslih.
Studio sobe sadrže direktnu telefonsku liniju, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, kupatilo i balkon. Ove sobe imaju površinu 20-25 m². Maksimalna popunjenost 3 odraslih. Nalaze se u prvom i drugom bloku.
Suite sobe sadrže direktnu telefonsku liniju, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, kupatilo i balkon. Ove sobe imaju površinu 30-35 m². Maksimalna popunjenost 4 odraslih. 
Sve sobe imaju besplatan WiFi internet.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion i All Inclusive koncept. Na raspolaganju su The Cantina restoran, a la carte restoran(Turska i internacionalna kuhinja), The Irish Pub Alanya, Captain Cook’s Bar.

Ostali sadržaji
3 otvorena i jedan zatvoreni bazen, DJ, fitness studio i teretana.
Plaća se: usluga pranja veša, prodavnice, doktor na poziv, Rage Room, Virtual Reality igre.

Sport i zabava
Hotel ima 3 otvorena i jedan zatvoreni bazen.

Spa & wellness
Plaća se: Tursko kupatilo, sauna, masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas