Euronapa Hotel Apartments

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

Aja Napa se nalazi na oko 40 kilometara od aerodroma Larnake. Porodično je mesto ali je poslednjih godina postalo i “prestonica zabave” sa preko 150 barova i diskoteka, pa je poznato pod imenom “kiparska Ibica”. Najviša prosečna temperature iznosi oko 30C, a temperatura mora oko 25C.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Apartmanski kompleks nalazi se u mirnom delu Aiya Nape, 300 m od centra grada, 500 m od najbliže Sandy plaže, 1.5 km od plaže Nissi. Aerodrom u Larnaki je udaljen 56 km.

Studio (2-3 max): Svaki ima kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon, klima uređaj, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i 2 kreveta, kuhinjsku nišu sa ringlama, aparat za kafu i čaj, toster, frižider i balkon ili terasu.

Apartman (2-4 max): Svaki prostrani apartman ima: kupatilo (tuš/wc), odvojenu spavaću sobu, SAT TV, telefon, klima uređaj, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinjsku nišu sa ringlama, aparat za kafu i čaj, toster, frižider i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, snack bar pored bazena, lounge bar, TV salu, menjačnicu, servis za pranje veša i internet centar.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima, đakuzi, teretana, sauna, teren za tenis, stoni tenis, pikado i video igrice, a najmlađima dečiji bazen i igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas