Flegra Palace

Pefkohori, Hanioti

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na glavnom putu, pre ulaska u Pefkohori, na samo nekoliko minuta udaljenosti od plaže. Od centra Pefkohorija je udaljen oko 500 metara. Aerodrom u Solunu je udaljen oko 100 km a autobusko stajalište je ispred samog hotela.

Plaža:
Od gradske plaže je udaljen oko 150 metara. Plaža je peščana, ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se mogu izajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj: 
Recepcija, lobi, otvoreni bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima kao i bazen za decu. U okviru hotela postoje glavni restoran, a la carte restoran, glavni bar, bar kod bazena, bašta i dečije igralište, parking, Wi fi internet, Spa uključujući parno kupatilo, saunu, sobu za masažu, zatvoreni bazen sa grejanjem sa đakuzijem – dodatno se doplaćuje.

Sobe:
Hotelski kompleks ima ukupno 80 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u sedam manjih zgrada. Sve sobe su različito dekorisane, opremljene sa klimom, sefom, sat TVom i DVD plejerom, telefonom, frižiderom, kupatilom sa fenom i terasom sa delom za sedenje.

Standardne sobe površine oko 19 m², smeštene su u bungalovima i imaju dva standardna ili jedan francuski ležaj. Namenjene za smeštaj dve osobe i po strukturi su dvokrevetne. Mogu biti sa pogledom na bazen ili baštu.
Superior sobe površine oko 28 m², sadrže dva standardna ležaja ili francuski i jedan ili dva sofa ili 2 kauča za jednu osobu sa dušecima za jednu osobu (1,90x0,90). Namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe. Mogu biti sa pogledom na baštu ili bazen. Posteljina i peškiri se menjaju na svaka dva dana.  Sve sobe su po strukturi dvokrevetne.

Executive sobe površine oko 20-25 m², sadrže francuski ili dva standardna ležaja, namenjene za smeštaj dve osobe, po strukturi su dvokrevetne. Mogu biti sa pogledom na bazen ili baštu.

Premium sobe površine oko 19 m², sadrže francuski ili dva standardna ležaja, namenjene za smeštaj dve osobe, po strukturi su dvokrevetne i veći stepen luksuza. Mogu biti sa pogledom na bazen i imaju balkon ili terasu.
Porodične svite površine oko 34 m², sastoje se od odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevne sobe u kojoj postoji sofa sa kliznim vratima. Prostrane su i imaju dva TV-a, namenjene za smeštaj 2-4 osobe, po strukturi su dvokrevetne. Namenjene su smeštaju dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili četvoro odraslih. Sve porodične svite imaju pogled na baštu.

Grand svite površine oko 50 m², nalaze se u glavnoj zgradi gde je i recepcija, sastoje se od dnevne sobe sa sofom i spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuskim ležajem. Soba ima đakuzi u kupatilu a WiFi internet i sef. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe i po strukturi su dvokrevetne. Namenjene su smeštaju dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili četvoro odraslih.Sve Grand suite imaju pogled na bazen ili more.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansion 26 eur za odrasle i 13 eur za decu od 2 do 12 godina.
 
Kontakt: www.flegrahotels.com

Napomena: Flegra Hotel je idealno mesto za miran odmor nadomak gužve letovališta Pefkohori.
1. dan BEOGRAD – KASANDRA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN KASANDRA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN KASANDRA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas