Forest Hotel Videc

Mariborsko Pohorje, Slovenija

Opis destinacije

Mariborsko Pohorje je najveći ski centar u Sloveniji sa visokokvalitetnim smeštajem i bogatom wellnes ponudom. Iako je broj turista koji u toku godine poseti ovaj turistički centar veliki, Mariborsko Pohorje je očuvalo svoju prirodnu lepotu. Skijaši svih uzrasta i nivoa skijaškog umeća vole Mariborsko Pohorje, jer ovde postoji 41 km skijaških staza. Osim u skijanju ovde možete uživati i u jahanju, vožnji bicikla i nordijskom skijanju, a možete se i opustiti u nekim od brojnih wellness centara. Mariborsko Pohorje je odličan izbor za porodice kao i za napredne skijaše jer je poznato po održavanju prvenstva "Zlatna Lisica". Skijaši mogu uživati u najdužoj osvetljenoj stazi za noćno skijanje u Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Forest hotel & apartmani Videc 3* smešteni su na 1050 m nadmorske visine u hotelsko-apartmanskom naselju Bolfenk na području Bolfenka na Mariborskom Pohorju. Do hotela je moguće doći automobilom ili autobusom iz smera Hoč. Hotel je od Gorskog wellness-centra Bolfenk udaljen samo 30 m.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran sa terasom, caffe bar, prostorija za druženje, skijašnica, Wellness centar Bolfenk, besplatan WiFi, besplatan parking, škole skijanja, ski rent; Wellness centar Bolfenk - bazen, whirlpool, bazen za decu, beauty centar, finska, turska i biljna sauna, hladni bazen, ledena jama, relax soba; kućni ljubimci- dozvoljeni uz doplatu na licu mjesta.

Sobe:
sve sobe su dvokrevetne sa dva ili više pomoćnih kreveta; kupatilo sa kadom/tuš kabinom, SAT TV, WiFi, ručnici, fen za kosu. Ukupno 28 soba.

Ishrana:
doručak i večera prema paketu (samoposluživanje, izbor više jela).

Prijava: od 15 sati / Odjava: do 10 sati 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas