Golden Mare Barbati

, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
Hotel se nalazi na istočnoj strani ostrva, u malom živopisnom letovalištu Barbati. Smešten na uzvišenju, okružen je obroncima planine Pantokrator, a u neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo barova, taverni, restorana. Od grada Krf i aerodroma udaljen je oko 20km.

Plaža:
Udaljen oko 150m od najbliže šljunkovite plaže i na oko 800m od poznate plaže Barbati.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje recepciju, koja radi 24h, besplatan Wi-Fi, ostavu za prtljag, mini klub za decu, mini market, suvenirnicu, lobi bar, 3 bara, glavni restoran, wellness i spa club (masaže, sauna, tretmani lica i tela - uz doplatu), fitness sala, stoni tenis, bazen za decu i odrasle, animacioni program za decu i odrasle.
Konzumacije u bar koji se nalazi na poslednjem spratu hotela se dodatno doplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni, dok se peškiri za plažu ili bazen dobijaju uz depozit. Mini bus do plaže Barbati saobraća svaki dan (5 puta) i besplatan je za goste hotela.

Sobe:
U ponudi naše agencije nalaze se sledeći tipovi soba: Standardne sobe sa pogledom na baštu, more ili bočnim pogledom more su veličine oko 22m2 i mogu ugostiti 2 odrasle osobe i jedno dete ili 3 odrasle osobe. Poseduju francuski  ili dva odvojena krevet, dok je treći krevet sofa. Superior sobe sa pogledom more mogu ugostiti dve odrasle osobe i dvoje dece, tri odrasle osobe I jedno dete ili četiri odrasle osobe. Poseduje francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu na rasklapanje. Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), klima uređaj, fen za kosu, SAT TV, mini frižider, balkon ili terasu, ketler, telefon.

Usluga:
All inclusive (doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje). Obroci se služe u glavnom restoranu ,,Royal’’. Doručak se služi u terminu od 07:00 do 10:00, ručak od 12:30 do 14:30, večera od 19:00 do 21:30. Snek bar se nalazi pored bazena i otvoren je u terminu od 16:00 do 17:00. U all inclusive koncept uključena su lokalna, domaća pića (vino, žestina, pivo, čaj, voda). Hotel poseduje jedan a la carte koktel bar, koji se nalazi na poslednjem spratu hotela i u kome se pića dodatnu doplaćuju. Hotel zadržava pravo promene koncepta All inclusive bez prethodne najave.

Web sajt: 

www.goldenmarecorfu.com/
1. dan BEOGRAD – KRF
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona u 13:00h po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Krf. Predviđeno vreme sletanja na Krf je u 15:15h. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 7/8/10. ili 11. dan - KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/9/ 11. ili 12. dan KRF – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Poletanje sa Krfa predviđeno je u 16:00 h po loklanom vremenu Direktan let redovnom linijom do Beograda. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd predviđeno je u 16:10 h po loklanom vremenu.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas