Hapimag Sea Garden Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 45 km od aerodroma u Bodrumu, u mestu Yalıçiftlik,  na oko 17 km od centra Bodruma. Prostire se na ukupnoj površini od 191.000 m2  i naziv je dobio po prostranim vrtovima koji se spuštaju do tirkiznog Egejskog mora. Poslednji put renoviran je 2014. godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži koja ima plavu zastavicu. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Hotel ukupno broji 285 soba. Sve imaju kupatilo,fen, klima uređaj, SAT TV, set za kafu/čaj, mini bar (besplatno), sef, balkon.
Garden view sobe površine su 31 m2, sa francuskim ili dva odvojena kreveta.
Sea view soba površine su 31 m2, sa francuskim ili dva odvojena kreveta, sa pogledom na more.
Garden view family sobe površine su 62 m2 i sastoje se od dve odvojene prostorije, dva balkona i dva kupatila.
Sea view family family sobe površine su 62 m2 i sastoje se od dve odvojene prostorije, dva balkona i dva kupatila. Imaju pogled na more.
Sea view suite ima površinu 62 m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnim boravkom. Ovaj tip sobe ima i džakuzi.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 4 a la carte restorana (gosti dobiju besplatan vaučer za korišćenje jednog  à la carte restorana nakon boravka od minimum 5 noćenja), 4 bara, Wi-Fi, 2 spoljašnja bazena, jedan unutrašnji bazen, Knidos Spa centar, sauna, tursko kupatilo, 3 sale za sastanke, dečiji mini klub (po uzrastu dece), mini disko, dečiji bazen, fitnes centar, ping pong, ture pešačenja, košarka, odbojka, mini fudbal, stoni tenis, aerobik, parking.  Usluge uz doplatu: masaže i tretmani u Spa centru, sportovi na vodi, škola ronjenja, časovi plivanja, upotreba teniskih terena, squash, iznajmljivanje bicikla, usluga pranja veša, usluga lekara.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.hapimag.com

Napomena:
Celokupan kompleks insprisan je prirodom, smešten je u prelepom okruženju i preporuka je za sve ljubitelje mirnog odmora.
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas