Hersonissos Palace

Hersonisos, Krit

Opis destinacije

Chersonissos (Hersonisos) je turističko mesto namenjeno turistima koji tokom letovanja uživaju u provodu i danju i noću. Udaljen je 26 km od glavnog grada Krita, a poznat je po velikom broju smeštajnih kapaciteta, restorana, taverni, barova, suvenirnica i butika. U ovom mestu ima veći broj manjih stenovito-šljunkovitih uvala sa ponekom skrivenom pećinom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Hersonissos Palace nalazi se u mestu Hersonisos, nedaleko od samog centra grada, na severoistočnoj obali ostrva Krit. Najbliža gradska plaža nalazi se na udaljenosti 60 m od hotela. Od aerodroma Heraklion hotel Hersonissos Palace hotel udaljen je 25 km. Svojim gostima hotel Hersonissos Palace pruža mogućnost za savršen i sadržajan odmor u mirnom delu Hersonisosa, u blizini luke.
Sobe: Sve sobe u hotelu Hersonissos Palace su pažljivo dekorisane i luksuzno opremljene. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standarne sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, wi fi, klima uređaj, sef, balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Hersonissos Palace nalazi se glavni restoran u kom gosti mogu uživati u specijalitetima grčke i internacionalne kuhinje. U okviru hotela na raspolaganju je i nekoliko barova, kao i bar pored bazena idealan za opuštanje i uživanje u hladnim osvežavajućim napicima.

Sport i zabava: Hotel Hersonissos Palace na raspolaganju gostima nudi se 3 bazena, od kojih su dva spoljšnja i jedan unutrašnji, a za razonodu I dnevne aktivnosti tu su i teniski tereni, stoni tenis i bilijar. Gosti hotela Hersonissos Palace mogu koristiti usluge sadržajnog spa centra smeštenog u obližnjem sestrinskom hotelu Hersonissos Maris do kojeg je obezbeđen besplatan transfer. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar i teretanu, dok na gradskim plažama ostrva Krit postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi. U okviru hotela, kao jedan od brojnih vidova animacije, održavaju se Kritske večeri posvećene muzici i folkloru karakterističnom za ostrvo Krit.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas