Hotel Akka Alinda

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za cistocu vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveci broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. Kemer karakteriše razređena obala, šljunkovite i kamenite plaže što utiče na to da nosi epitet destinacije sa najlepšim morem tzv. Turquase boje, odnosno tursko plavetnilo. Na celoj obali postoji samo jedna pešcana plaza, Moonlight beach, gde se vrlo često mogu videti careta kornjace jer na njoj polažu svoja jaja zbog izuzetne lepote i netaknute prirode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Akka Alinda se nalazi na šljunkovitoj plaži, u regiji Kiriš, 7 km od grada Kemer, 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima glavnu zgradu i tri anex bloka. 

Hotelska ponuda:
restoran, dva  a la carte restorana, tri bara, wi-fi, fitness centar, otvoreni i zatvoreni bazen, dva tobogana,  odbojka na plaži, teniski teren, stoni tenis.

Ponuda za najmlađe:
mini klub, razne aktivnosti tokom dana, snekovi za decu, igre i takmičenja u toku dana. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, a la carte restorani, servis za pranje rublja, telefon i fax, sveže ceđen sok,  usluge doktora, marketi, spa, osvetlenje za teniski teren, masaže,  bilijar, sportovi na vodi uz upotrebu motornih sredstava.

Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. 

Sobe:
Standard sobe sa delimičnim pogledom na more se nalaze u B i C bloku, renovirane su 2014 godine, veličine su od 22 -25m2, sve sobe imaju, klimu, Tv, telefon, sef, minibar, kupatilo, fen i balkon.
Standard sobe u glavnoj zgradi su veličine od 22-26 m2, renovirane 2011. Sve sobe imaju, klimu, Tv, telefon, sef, minibar, kupatilo, fen i balkon.
Comfort sobe su veće kvadrature, do 32 m2, nalaze se u bloku koji je u celosti renoviran 2014. godine, a od dotatne opreme u odnosu na standardne sobe ima set za kafu i čaj, bademantil, besplatnu upotrebu a la carte restorana jednom u toku boravka.
Duplex porodične sobe su renovirane 2014. godine, veličine su od oko 40 m2 i nalaze se u anex zgradi. Oprema sobe je ista kao i kod standard soba.

Ishrana:
premium ultra all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima - doručak, kasni doručak, ručak, kasna večera, snekov, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

https://www.akkahotels.com/tr/alinda 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas