Hotel Armas Beach

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera su ostaci likijskog grada Faselisa. Do 1980. godine mesto je bilo malo poznato, a danas je značajno za turski turizam. Kemer poseduje i marinu za 320 jahti. U neposrednoj blizini se nalaze razni mitološko - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nlazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Armas Beach se nalazi na šljunkovitoj plaži, 1 km od centra grada Kemer, 55 km od aerodroma u Antaliji.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, barovi, otvoreni bazen i bazen za decu, animacija, internet, tursko kupatilo, sauna, fitnes, masaža, prodavnice.

Ponuda za najmlađe:
bazen, animacija, mini klub, igralište.
 
Sportske aktivnosti: 
bilijar, pikado, stoni fudbal, fitnes, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
uvozna i flaširana pića, ceđeni sokovi, turska kafa, sobna usluga, bilijar, pikado, mini bar, sef, stoni fudbal, sportovi na vodi, masaža, đakuzi, telefon, Wi-Fi internet, sef, servis za pranje rublja, prodavnice, sef, mini bar, kompjuterske igrice, a la carte restoran, pića u disko klubu.
 
Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. 

Sobe:
67 standardnih soba je veličine cca 25 m2, 21 economy garden soba je veličine cca 18 m2 i nalaze se u bašti hotela. 13 standardnih soba je bez balkona i veličine 18 m2. Sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, većina soba ima balkon ili terasu.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, snek, večera, kasni snek, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h, po hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje – izbor više jela). 

https://www.armasbeachhotel.com 
 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas