Hotel Bluesun Elaphusa

Bol, Hrvatska

Opis destinacije

Letovanje na Hrvatskom primorju pruža nezaboravno iskustvo spoja prelepih plaža, bogate kulturne baštine i ukusne mediteranske kuhinje. Ovo područje obuhvata obalu Jadranskog mora, prepunu slikovitih gradova, tradicionalnih sela i netaknute prirode. Bez obzira da li ste ljubitelj sunčanja, avanture ili kulturnog istraživanja, Hrvatsko primorje ima mnogo toga da ponudi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Hotel Bluesun Elaphusa se nalazi svega 50 m od šljunkovite plaže sa prepoznatljivim zelenom krošnjom koja pruža hlad u najtoplijim danima leta. Hotel je od centra mesta Bol udaljen oko 800 m. U blizini hotela se nalazi jedna od najprepoznatljivih plaža na ostrvu Brač - plaža Zlatni rat. Svojim gostima hotel može da ponudi a la carte restoran, bazene, teniski centar, fitnes, kao i mogućnost uživanja u tretmanima morskom vodom u spa centru Thalasso Welnessa ili opuštajući aktivni odmor. Za najmlađe goste hotel organizuje mini klub gde se deca mogu igradi i zabaviti se. Sve sobe su obnovljene 2022. Godine i opremljene su klima uređajem, telefonom, SAT LCD TV, sefom, mini barom, kupatilom. Hotel je preporuka za porodice.
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 30% od ukupne cene putovanja, a preostalih 70% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- gotovinom 
- čekovima 
- platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina).

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas