Hotel Bolfenik Wellnes & Spa

Mariborsko Pohorje, Slovenija

Opis destinacije

Mariborsko Pohorje je najveći ski centar u Sloveniji sa visokokvalitetnim smeštajem i bogatom wellnes ponudom. Iako je broj turista koji u toku godine poseti ovaj turistički centar veliki, Mariborsko Pohorje je očuvalo svoju prirodnu lepotu. Skijaši svih uzrasta i nivoa skijaškog umeća vole Mariborsko Pohorje, jer ovde postoji 41 km skijaških staza. Osim u skijanju ovde možete uživati i u jahanju, vožnji bicikla i nordijskom skijanju, a možete se i opustiti u nekim od brojnih wellness centara. Mariborsko Pohorje je odličan izbor za porodice kao i za napredne skijaše jer je poznato po održavanju prvenstva "Zlatna Lisica". Skijaši mogu uživati u najdužoj osvetljenoj stazi za noćno skijanje u Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
hotel & apartmani Bolfenk 4* smešteni su  na 1.050 m nadmorske visine, a u sklopu hotelsko-apartmanskog naselja Pohorje Village, udaljen 150 m od skijališta; do hotela se dolazi automobilom ili gondolom; pristup skijaškoj stazi, najam skijaške opreme u okviru objekta, kao i mogućnost škole skijanja.

Hotelska ponuda:
recepcija,  restoran, Spa centar, zajednička prostorija s kaminom, skijašnica, besplatan WiFi, besplatno parkiralište za goste Wellness & Spa: unutarnji bazen, spa i wellness paketi, parno kupatilo, spa sadržaji, tretani ulepšavanja, hammam; kućni ljubimci - dozvoljeni uz doplatu na licu mjesta.

Apartmani:
SAT TV, WI-FI internet, pećnica, toster, aparat za kavu, fen za kosu, kamin i balkon ili terasa u 1/3+2 i 1/6+2; 1/2+1 studio za tri osobe, bračni krevet, kuhinjska niša; 1/3+2 apartman - dnevni prostor s kuhinjom i duplim ležajem na razvlačenje, soba s bračnim i jednim dodatnim ležajem; 1/6+2 apartman - dnevni prostor s kuhinjom i duplim ležajem na razvlačenje, soba s bračnim i jednim dodatnim ležajem, soba s tri odvojena ležaja, 2 kupatila.
 
Prijava: od 15 sati. Odjava: do 10 sati.

Ishrana:
mogućnost doplate za doručak.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas