Hotel Crystal Centro

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
 
Lokacija
Udaljen je 12km od aerodroma u Antaliji i 14km od centra Antalije. 

Opšti podaci
Prethodni naziv ovog resorta je bio Kervansaray Kundu, koji sa promenom vlasnika postaje Crystal Centro. Otvoren je 2007. godine i prostire se na 40.000m. Sastoji se od jedne glavne zgrade u kojoj se nalazi 400 soba od kojih su 304 standardne sobe (4 za osobe sa posebnim potrebama) i 96 family soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, turski, riblji), Pool Snack restoran, Beach Snack restoran, Gozleme house, Crystal Coffee&Patisserie. Hotel ima 8 barova (Crystal Coffee&Patisserie, Arena Bar, Disco Bar, Pool Bar, Beach Bar, Lobby Bar, Detox Bar, Beer Garden).

Za decu su tu dečiji bazen, mini club, mini disco, igralište, razne animacije i programi.

Plaća se: iznajmljivanje kolica.   

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj 137m dugoj plaži sa dokom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon, klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), sef, Wi-Fi internet, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, papuče.
Standardne sobe mogu imati bočni pogled na more ili bazen. Površina sobe je od 28m². Sastoji se od jedne sobe sa kupatilom, toaletom i balkonom. Mogu imati dva razdvojena kreveta ili bračni krevet.                                                               

Family sobe imaju pogled na kopno. Veličine su 35m i sastoje se od dve sobe razdvojene vratima. U jednoj je francuski krevet, a u drugoj dva razdvojena kreveta.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni, kao i dijeteski i vegetarijanski. Na raznim lokacijama tokom celog dana se služe užine: pice, hamburgeri, gozleme (Pool Snack restoran, Beach Snack restoran i Gozleme house). Gostima su na raspolaganju 3 à la carte restorana (italijanski, turski,  riblji) uz rezervaciju dan ranije besplatno je korišćenje jednom u toku boravka (minimum 7 dana). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači (,,Crystal Coffee&Patisserie”).

U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi tokom doručka. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.                                                                                                                                                                                              
Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.  

Ostali sadržaji
Usluge pranja i peglanja veša, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, iznajmljivanje automobila za decu, doktor, fotograf, frizer.

Sport i zabava
Hotel ima nekoliko otvorenih bazena (activity sa 5 tobogana i talasima, relax i dečiji) i jedan zatvoreni bazen, dva teniska terena, košarkaški teren, boćanje, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, aerobic, fitness centar, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, karaoke, Yoga i meditacija, fitness napolju, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.  

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, zatvoreni bazen, soba za relaksaciju.

Plaća se: masaže, tretmani lepote, detoks i personalizovani programi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas