Hotel Grey Kopaonik

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je najveći ski centar u Srbiji, bogat je sa odlično pripremljenim stazama koja skijašima pruža neizmerno uživanje! Ski centar Kopaonik poseduje ski staze za sve kategorije skijaša - od početnika do profesionalaca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Grey Hotel se nalazi na Kopaoniku, u podnozju ski staze Karaman greben, na mestu starog dobrog kafea Dolly Bell, odnosno kasnije kafea Novak.
Hotel se nalazi u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih punktova na Kopaoniku. Izdvaja se prefinjenim dizajnom, personalizovanom uslugom, vrhunskim smeštajem i bogatom ponudom pratećih sadržaja. Lociran je na samoj stazi i predstavlja pravi primer Ski in-Ski Out hotela, i već je dobio epitet neprikosnovenog mesta za pasionirane ljubitelje sportova na snegu.  Hotel je otvoren u decembru 2015 godine. Bilo da želite da uživate u skijanju, provedete aktivan odmor sa porodicom ili se ušuškate i opustite – Grey Hotel je mesto koje vam pruža priliku da otkrijete nove visine užitka i odmora. Skijašnica se nalazi na – 1 spratu. Opremljena je sa 400 setova potpuno nove i najkvalitetnije ski opreme. Iz skijašnice se izlazi direktno na Karaman stazu.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, restoran (na dva nivoa), bar, besplatan Wi-Fiinternet, fitnes centar, spa & wellness centar na -2 spratu (zatvoreni bazen, svlačionica, relax zona, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tropska kiša), usluga masaže, skijašnica, parking (na -3 spratu,jedno garažno mesto po sobi je obezbeđeno za goste hotela). Terasa Grey Vista daje mogućnost da doživite atmosferu evropskih skijaških centara u pauzama i nakon skijanja. Padina na Kopaoniku sa najviše sunčanih sati sada je dobila terasu od 400 m2 sa spoljnim šankom, magičnim pogledom, ukusnim i svežim snekovima direktno iz pizza peći, raznovsnim osveženjima i koktelima. Prostrani restoran hotela Grey zauzima dva nivoa – prizemlje gde je deo za ručavanje upotpunjen i sedenjem uz kamin, kao idealnim mestom za čašu vina između obroka ili na kraju večeri. Veliki bar i atraktivna pizza peć pružaju vam dodatnu mogućnosti izbora pića i usputnih zalogaja. Sve natkriljuje prostrana galerija namenjena svima koji žele mirniju atmosferu uz fantatičan pogled na ski stazu Karaman greben.

Sobe:
SAT TV, telefon, besplatan Wi-Fi internet, sef, mini bar, set za čaj i kafu, kupatilo, fen, sobna usluga. Pojedine sobe mogu imati i balkon.
Grey Hotel poseduje 17 soba - apartmana ( 3  Deluxe sobe, 6  Deluxe apartmana, 6  Deluxe Premium apartmana, 2  Deluxe Executive apartmana).
Udobne i prostrane sobe i apartmani opremljeni su vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom.

Ishrana:
Noćenje sa doručkom - doručak (samoposluživanje-izbor više jela).

Napomena: Radno vreme Grey Spa centra je od 10h do 22h.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas