Hotel High Mill

Parikia, Paros

Opis destinacije

Paros je karakterističan po kućama koje su okrečene u belu boju, asfaltiranim ulicama i malim crkvama. Parikia i Nausa su najposećenija turistička sela, ali ništa manje nisu lepša sela u unutrašnjosti Parosa, kao što su Lefkes, Marpissa i Prodromos. Mnogi hoteli i smeštajni kapaciteti se nalaze oko ovih sela. Ostrvo Paros uglavnom posećuje mlađa populacija, uvek raspoložena za zabavu i živopisnu atmosferu. U Parikii - glavnom gradu ostrva Paros, možete danonoćno uživati u kafićima, restoranima, barovima, noćnim klubovima… Paros je prepoznatljiv i po prelepim pejzažima kao i već pomenutim tradicionalnim selima koja su sagrađena ili na moru ili na planinskim padinama, podsećajući na prošlost.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Hotel High Mill se nalazi na oko 1 km od grada Parikia na ostrvu Paros. Smešten na padini, hotel nudi izuzetan pogled na more sa zadivljujućim zalascima sunca koji gledaju na beskrajno široki plavi horizont iznad Egejskog mora. High Mill je okružen lepo negovanim ružama, magnolijama i vrtovima sa palmama.
Gosti mogu birati između nekoliko opcija za restorane, noćni život i kupovinu, ali takođe mogu pronaći mir i opuštanje ostavljajući im gostoljubiv boravak za pamćenje. Centar mesta Parikia, sa uskom uličicama, šetalištem i kosmopolitskom atmosferom ostrva Paros je udaljen oko 1.6 km od hotela.
Od aerodroma je udaljen oko 9 km. Od najbliže plaže udaljen je oko 1.5 km.
Ima ukupno 34 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bazen, wi-fi internet.

Sobe:
veličine 15-20 m2, klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef (uz doplatu), besplatan wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
doručak - izbor više jela.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas