Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Pripada poznatom lancu Kipriotis hotela i nalazi se u mestu Psalidi. Od glavnog grada Kos hotelski kompleks je udaljen 3 kilometara, a od internacionalnog aerodroma 25 kilometara. Hotelski kompleks se prostire na površini od oko 135 000 m2 i preporuka je za porodice sa decom zbog brojih sadržaja koji su namenjeni najmlađima. Autobuska stanica sa koje saobraća lokalni autobus se nalazi ispred hotela.

Plaža: 
Šljunkovita plaža se nalazi na kraju hotelskog kompleksa od koje je deli neprometna ulica. Ležaljke i suncobrani se na plaži doplaćuju (oko 6 € za dve ležaljke i suncobran). Peškiri za plažu i bazen se koriste uz unapred plaćen depozit (oko 10 €).

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela se nalaze pored glavnog restorana još 4 a la carte restorana i 5 barova, od kojih su tri poreda bazena i jedan na plaži. U sklopu hotela gostima su na raspolaganju 1 olimpijski bazen, 1 virpul, 1 bazen sa toboganima za decu, 2 dečija bazena (jedan sa piratskim brodom), zatvoren bazen (koji se ne greje u letnjim mesecima), džakuzi na otvorenom,  ležaljke i suncobrani pored svih bazena su besplatni za goste hotela, 4 teniska terena (uz depozit) (teniske rekete i opremu je moguće iznajmiti uz doplatu), teren za košarku (uz depozit), odbojku i odbojku na plaži (uz depozit), fudbalski teren (uz depozit),  stoni tenis (uz depozit), mini golf (uz depozit), fish spa (tretmani za stopala), amfiteatar na otvorenom sa animacijom, frizerski salon i wellness & spa centar (masaža, sauna, tretmani lica  i tela - uz doplatu). Za najmlađe goste su na raspolaganju dva igrališta, 5 dečijih klubova kao i dnevna i večeranja animacija. Kipriotis Aquapark se nalazi  u sklopu susednog hotela “Kipriotis Aquland” na 20 minuta šetnje od hotela “Kipriotis Village” ili 3 minuta vožnje hotelskim šatl busom (uz doplatu). U sastavu hotela su i outlet prodavnice, internet centar, servis za pranje i sušnje veša, menjačnica kao i usluge lekara. Wi-fi internet je besplatan u svim javnim prostorijama. Hotel organizuje celodnevnu i večernju animaciju za odrasle i za decu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 709 soba koje su raspoređene u nekoliko tipova i nalaze se u glavnoj zgradi i aneks zgradama koje se prostiru duž čitavog kompleksa. U zakupu naše agencije su standardne sobe sa pogledom na baštu. Sobe su površine su 24 m2 i sadrže: kupatilo (wc/tuš, fen), klimu, SAT TV, mini frižider (u kome se nalazi flaša mineralne vode po dolasku, mini bar na upit uz doplatu), sef, telefon, aparat za čaj i kafu. U standardnu sobu se mogu smestiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe.

Usluga: 
All inclusive (doručak, ručak i večera se poslužuju na bazi švedskog stola). Pića, testenine, roštilj, hamburger, hot dog, kafa, kolači (u određenom vremenskom periodu u određenim restoranima i barovima), temtske večeri (grčko veče, “show cooking” pored bazena), noćna užina u period od 23:00 do 00:00 (supa, “hladni” švedski sto), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u određenim barovima u periodu od 10:00 do 00:00, korišćenje tematskih “a la carte” restorana (potrebna je rezervacija unapred), esperso i kapućino se služe za vreme doručka.
Više o all inclusive konceptu iz 2022. godine na sledećem linku:

Napomena: 
Informacije vezane za All incluisive su zasnovane na prethodnoj sezoni i mogu biti podložne promenama.

Kontakt: www.kipriotis.gr
1. dan BEOGRAD – KOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KOS – SAMOS – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Čarter let za Beograd sa međusletanjem na ostrvo Samos. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas