Hotel Kremlin Palace

Lara, Turska

Opis destinacije

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom. Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel je smešten u oblasti Kundu, od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 20 km, a od Lare oko 17 km. Ulazak u hotel se naziva “Kapija Uskrsnuća”, urađena po uzoru na istu na prilazu Trgu Kremlj u Moskvi. Hotel je otvoren 2003., a poslednji put je renoviran 2022. godine. Zauzima površinu od 100.000 m².  i ima ukupno 875 smeštajnih jedinica rasporedjenih u glavnoj zgradi i blokovima.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran,  4 a’la carte restorana (turski, italijanski, meksički, japanski – uz doplatu), barovi, otvoreni i zatvoreni bazen, poluolimpijski bazen, bazen za decu, tobogani, spa centar, sauna, parna soba, tursko kupatilo, đakuzi, teniski tereni, stoni tenis, tereni za košarku, mini fudbal, aerobik, odbojka na plaži, pikado, fitnes centar, besplatan Wi-Fi internet, dnevna i večernja animacija.

Ponuda za najmlađe:
za najmlađe goste tu su: igralište, mini club (4 -12 godina), junior club (13-16 godina), mini disco i dečiji otvoreni (sa 3 tobogana) i zatvoreni bazen.

Plaža:
hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža duga oko 200 m sa dokom i ležaljkama, suncobranima i peškirima koji su besplatni. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i dodatno se naplaćuju.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
premium luksuzna pića, uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna vina, energetska pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, paviljoni na plaži, usluge lekara, časovi tenisa i osvetljenje teniskog terena, kuglanje, bilijar, motorizovani i nemotorizovani sport na vodi, spa centar, usluga čuvanja dece, usluga pranja i peglanja veša, čuvanje dece, frizer, salon lepote, telefon, fax, usluga iznajmljivanja automobila, market, sobna usluga.

Smeštaj:
hotel se sastoji iz glavne zgrade i 3 bloka. Raspolaže sa ukupno 875 soba, sve su smeštene u zgradama sa 4 ili 6 spratova, sa 10 liftova.
Standardna soba ima oko 23 m² (maksimum 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili metalni krevet na rasklapanje. Standardna soba sa krevetima na sprat ima oko 23 m² (maksimum  2 odrasle + 2 dece), sadrži francuski ležaj i krevet na sprat. Dublex family soba ima oko 48 m² (max 4 odrasle + dete), sastoji se iz dve sobe, sadrži francuski ležaj i dva standardna ležaja.
Svaka soba ima: klima uređaj, sef, LCD SAT TV, telefon, mini bar (dnevno se dopunjuje), fen, ketler, set za čaj i kafu, kupatilo, besplatan Wi-Fi, terasa/balkon.

Ishrana:
ultra all Inclusive - ultra "sve uključeno" - samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, noćne užine, sladoled, gozleme, užine. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su uključena u koncept kao i pojedina uvozna pića.
A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred, jednom tokom boravka je besplatno. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas