Hotel Mediteranski Centar

Igalo, Crna Gora

Opis destinacije

Crnogorski grad Igalo i njegov neposredni sused Herceg Novi sklonjeni su u predivnom malom zalivu na jugozapadnoj obali Bokokotorskog zaliva u podnožju planine Orjen (1894 m). Ovo mesto je bilo glavna raskrsnica civilizacija. Stari Grci, Rimljani i Iliri imali su svoja naselja u zalivu kao i na susednim brdima. Od tog vremena nadalje velike sile na ovim prostorima kao što su Vizantija, srednjevjekovna slovenska plemena, Mlečani, Španci, Turci, Francuzi i Austrougari, osvajale su i vladale ovim delom Zaliva. Svi ovi različiti vladari i kultutre, različite vojske, religijske i etničke grupe ostavili su neizbrisiv trag, ne samo na lokalnu arhitekturu, već i na način života i mentalitet lokalnog stanovništva. Šetajući ulicama, trgovima i stepeništem Igalo Lečilišta, možete proći kroz istoriju Mediterana a ujedno uživati u prednostima moderne turističke ponude.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Mediteranski centar je zdanje rasprostranjeno na 50 000 m2, koje samo šetalište deli od peščane plaže. U potpunosti klimatizovano, sa komfornim sobama i apartmanima sa balkonima. Nalazi se na par stotina metara od centra Igala, uz peščanu plažu bogatom lekovitim blatom.

Hotelski sadržaji
U okviru ovog objekta Institut Igalo raspolaže sa brižljivo planiranim terapijskim prostorom, poliklinikom, specijalističkim ambulantama i laboratorijom. Hotel poseduje dva restorana i četiri aperitiv bara.
U okviru Sportsko-rekreativnog centra na raspolaganju su: sportski bazen (33x25m), sauna, stoni tenis, fitnes kabinet, kuglana.

Za organizovanje kongresa, konferencija, seminara, poslovnih i drugih susreta u hotelu su na raspolaganju velika kongresna sala od 300 sedišta, i 3 manje sale kapaciteta od 25 – 100 sedišta, kao i potrebnom tehničkom opremom. Gostima je na raspolaganju i salon lepote Beauty centar gde se gosti mogu prepustiti uživanju, uz pomoć profesionalnih kozmetičara, biranih preparata i moderne opreme, kroz različite tretmane lica i tela (masaže, pedikir, manikir, regenerativne kupke, različite moderne tehnologije čišćenja i obnavljanja ćelija kože, dreniranje, i sl). Ponudu hotela kompletiraju dečija igraonica, stomatološka ordinacija, frizerski salon, butici, parking za goste hotela…

Smeštaj
Većina soba i apartmana ima pogled na more. Sve sobe su opremljene klima uređajem sa individualnim podešavanjem, telefonom, TV-om i frižiderom, te svakom gostu pružaju odlične uslove za odmor i relekasaciju.

Usluga
Polupansion, doručak i večera, švedski sto, uz mogućnost dijetalne ishrane prilagođene zdravstvenim potrebama gosta.

Plaža
Peščana plaša sa lekovitim blatom je na udaljenosti oko 50m od hotela. Gosti hotela plaćaju korišćenje ležaljki i suncobrana.
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Organizator putovanja je turistička agencija Olympic Travel, broj licence OTP 20/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Olympic Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas