Hotel Mert SeaSide Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je poznato letovalište u Turskoj, na oblama Egejskog mora. Marmaris je nekada bio samo malo ribarsko naselje, danas je preraslo u moderan turistički grad, jedan od najlepših na jugozapadnoj obali Turske. Marmaris je udaljen oko 80 km od Kušadasija i oko 100 km od Bodruma. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Marmaris je udaljen oko 150 km od aerodroma u Bodrumu. Marmaris nudi ugodan odmor u grčkom stilu i sa svojim čudesnim plažama, lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom i u novije vreme sagrađenim prestižnim hotelima, Marmaris je postao jedno od najlepših mesta za odmor. Čuven je po bučnom i veselom noćnom životu, velikom broju restorana, klubova i barova koji se protežu duž cele obale. Svakako ne treba propustiti veče sa trbušnim plesačicama uz orijentalnu muziku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Mert Seaside se nalazi oko 100m od šljunkovito-peščane gradske plaže. 2 km od luke u gradu Marmaris, 98 km od aerodorma Dalaman. Hotel respolaže sa 80 soba. Hotel je samo za odrasle osobe, starije od 16 godina.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar pored bazena, bazen, stoni tenis, pikado.

Usluge uz doplatu:
sef, perionica veša, room service, usluge telefoniranja, fax.

Sobe:
klima uređaj, telefon, SAT TV, sef (uz doplatu), mini frižider, kupatilo, fen, balkon. Promo sobe nemaju balkon i imaju pogled ulica.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - doručak, ručak, večera,  po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor višše jela).  

http://www.mertseasidehotel.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas