Hotel Minerva Beach

Agia Marina, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Cenovnik 4
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja




Mesto: Agia Marina, Hanja, KRIT, Grčka
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak), moguća doplata za večeru u hotelu Dore 4* (švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: ovaj mali porodični hotel 2*sup (u procesu dobijanja 3*) se nalazi na samoj peščanoj plaži u poznatom turističkom mestu Agia Marina. Od grada Hanje, sa kojom je dobro autobuski povezan, je udaljen 9km, od aerodroma 22km. Prve prodavnice, marketi i restorani, kao i autobuska stanica nalazi se na 50m od hotela.
Hotelski sadržaj: recepcija, bar sa terasom za sedenje uz samu plažu, besplatne ležaljke i suncobrani u dvorištu hotela, odmah do plaže dok se na samoj plaži plaćaju, Wi-Fi (besplatan u svim delovima hotela).
Sobe: klima uređaj (besplatno), TV, telefon, sef, Wi-Fi (besplatno), frižider, ketler, pribor za pripremu čaja i kafe, fen, terasa/balkon.
Hotel raspolaze standard sobama i porodicnim sobama (postoje dva tipa soba). Porodična soba(open plan) se sastoji iz jedne prostorije, većih je dimenzija od standardne sobe, idealna je za smeštaj porodica sa decom i može imati bočni ili direktan pogled na more. Porodične sobe- imaju spavaću sobu i dnevni boravak, fizički odvojene prostorije vratima. Treći i četvrti kreveti su standradnih dimenzija. Bebi krevetac besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije)
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas