Hotel Nozha Beach Resort

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Kvalitetan hotel u Hamametu, direktno na plaži od finog peska, sa brojnim sportskim i zabavnim sadržajimana, na oko 7 km od centra starog Hamameta. Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 116 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 77 km.

Hotelska ponuda:
Recepcija, otvoreni bazen, dečiji bazen, mali aqua park sa 3 tobogana, 5 restorana, 3 bara, Wi-Fi internet u zejedničkim prostorijama, Spa centar (hamam, parno kupatilo, masaža, razni tretmani) i raznovrsni sportski i zabavni sadržaji, visoke stolice u restoranu, animacija, košarka, pikado, teniski teren, fitnes, aerobik, luk i strela, stoni tenis, odbojka, boćanje, fudbal na plaži, mini golf, vaterpolo, aqua gym, časovi plesa i arapskog jezika, bilijar, dečije igralište, mini klub (za decu od 4 do 12 godina), mogućnost bavljenja sportovima na vodi.
Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela, peškiri uz depozit.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj) ili dvokrevetne sa dva pomoćna ležaja (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i dva pomoćna ležaja). Hotel raspolaže sa 443 sobe. Sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini frižider (na zahtev, uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasu.
Standardna soba je veličine oko 13 m2, sa pogledom na baštu ili sa pogledeom na more i prima maksimalno 3 osobe.
Porodična soba (u jednoj prostoriji) je veličine oko 18 m2, sa pogledom na baštu ili sa pogledeom na more i prima maksimalno 4 osobe.

Ishrana:
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas