Hotel Olympios Zeus

Litohoro, Olimpska regija

Opis destinacije

U podnožju planine Olimp na površini od 1516km² smestila se oblast poznata kao Olimpska regija ili Pieria. Olimpijska regija ili Pieria je regija u severoistočne kontinentalne Grčke, i njen glavni grad je Katerini. Pieria je poznata po spomenicima arheološke i istorijske vrednosti. Najpoznatiji deo Pierie su centralno locirana letovališta, Paralia, Olympic Beach, Litohoro i Leptokaria, kao i planina Olimp.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Katerini, glavni grad oblasti Pieria, udaljen je od kompleksa 20 km, Leptokarija i drugi priobalni gradići pristupačni su autobuskim linijama, ili se do njih dolazi nakon kratke vožnje, a međunarodni aerodrom u Solunu nalazi se na 118 km udaljenosti od objekta.

Plaža: 
Hotel se nalazi na plaži, okružen bujnim zelenilom

Hotelski sadržaj:
Pogled na more, bazen, klima uređaj, grejanje, TV, internet (dostupan na javnim mestima), vrt, spoljni nameštaj, sportske aktivnosti, 2 košarkaška terena, 2 fudbalska terena i 5x5 teren za odbojku na pesku, restoran, roštilj, bar na plaži, picerija, mini Bus (shuttle service).

Sobe: 
Olympios Zeus Hotel gostima nudi 100 kamenih bungalova, na nekoliko metara od mora, smeštenih među borovim stablima i drugim drugim vrstama drveća, stvarajući prirodnu atmosferu, za miran i opuštajući odmor.

Economy double soba poseduje francuski ležaj za dve osobe ili 2 odvojena ležaja, kao i pomoćni ležaj za dete. Sobe imaju predivan pogled na vrt. Ovaj tip soba nije renoviran.

Economy porodična soba poseduje francuski ležaj za dve osobe, kao i krevet na sprat za dvoje dece. Površina sobe je 22m2 sa pogledom na vrt. Ovaj tip soba nije renoviran.

Standardna double soba poseduje francuski ležaj za dve osobe ili 2 odvojena ležaja, kao i pomoćni ležaj za dete. Sobe imaju predivan pogled na vrt.

Porodična soba poseduje francuski ležaj za dve osobe, kao i krevet na sprat za dvoje dece. Površina sobe je 22m2 sa pogledom na vrt.

Usluga: Usluga je na bazi polupansion-švedski stop o principu samoposluživanja.


Kontakt: www.olympios-zeus.gr
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas