Hotel Ores Boutique

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Ski centar Bansko spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Prema ski centru Bansko je usmeren veći broj skijaša koji se upute na skijanje u Bugarsku. Za zimovanje u ski centru Bansko, obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centru Bansko, izaberite smeštaj iz naše široke ponude. Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Ores se nalazi 2 km od centra mesta Bansko, 250 m od gondole, u blizini hotela Sport. Hotel je otvoren za zimsku sezonu 2020 i ima ukupno 54 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, wi-fi internet, spa centar, masaže, relax prostor, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, zatvoreni bazen, fitnes, dečija soba za igranje, sef kod recepcije. 

Besplatne usluge:
wi-fi internet u javnim prostorijama, zatvoreni bazen, sauna, fitnes, skijašnica za sopstvenu opremu.
 
Sobe i apartmani:
 klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa (većina soba).App2 - apartman jedna spavaća soba sa dva kreveta, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. App4 - apartman dve spavaće sobe sa po dva kreveta, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.

Isrhana :
doručak – izbor više jela, samoposluživanje  ili polupansion – izbor više jela, samoposluživanje .

Napomena:
Obavezna je doplata za turisticku taksu na recepciji hotela u iznosu od 1,2 BGN po danu po osobi (ukljucujuci i bebe i decu).
Doplata za Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna.
Krevetac za bebu je uz doplatu 3 eur dnevno uz rezervaciju.
 
U slučaju promene imena ili datuma putovanja popust za rane rezervacije ne važi !
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas