Hotel Paolo

Lutraki, Peloponez

Opis destinacije

Loutraki je jedan od najlepših grčkih primorskih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine. Mediteranska klima, dugo i toplo leto, kristalno čisto more sa prelepim šljunkovito peščanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija, termalni izvori, vodopadi, Plavo jezero, učiniće da letovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom i posete fakultativne izlete. U krugu od 70 km od grada se nalaze lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetama Akropolju i šopingom ne bi ste smeli da propustite. Lutraki ima jedinstvenu poziciju da se vidi i oseti zemlja prelepih kontrasta i duh legendi i mitova, nestalih civilizacija i starih gradova. Samo mesto uz plažu ima prelepo uređeno šetalište dužinom od 3-4 km koje se prostire kroz ceo zaliv uz plažu. Lutraki ima dugu tradicuju turističkog mesta jer je još kada je nakon razornog zemljotresa 1928.godine ponovo izgrađen kao letovalište za grčku aristokratiju koja je živela u Atini. Plaža i more mesta Lutraki nose plavu zastavicu za kvalitet i čistoću mora od 1987.godine konstantno. Morska voda uz priobalje je toplija za par stepeni u proseku od sličnih destinacija u Grčkoj jer se nekoliko izvora mineralne, topple vode uliva u more i samim tim mu daju i veći kvalitet vode. Grad nie tipično turističko mesto koje živi samo leto, već je ovo grad koji živi 365 dana u godini, gde možete pronaći originalne tavern sa domaćom kuhinjom, pijacu sa voćem i povrćem koje je raslo na okolnim plantažama, sa vrhunskim hladno ceđenim maslinovim uljem od maslina koje su rasle okupane suncem Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Idealno je lociran u srcu Lutrakija na samo 50 metara od obale mora. Duž šetališta i u neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni restorani, kafići, taverne i prodavnice. Od međunarodnog aerodroma u Atini udaljen je oko 100 kilometara

Plaža:
Nalazi se na samoj obali par koraka udaljen od gradske peskovito-šljunkovite plaže. Korišćenje ležaljki i suncobrana je dozvoljeno uz konzumaciju jednog pića na plaži, a besplatne ležaljke I suncobrani su dostupni na delu plaže koja se nalazi uz plažu hotela Mantas.

Sobe:
Sve sobe u svom sastavu imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, SAT TV, sef(uz doplatu), telefon, balkon ili terasu. Površine su 16m2 opremljene sa 2 kreveta uz mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja namenjene za 2-3 osobe ili 2 odrasle osobe I dvoje dece.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela nalazi se restoran u kome se služi doručak , recepcija, servis za pranje veša, kao I parking, Wifi je dostupan u celom hotelu.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona, služi se po principu švedskog stola (samoposluživanje). Večera se služi u hotelu Mantas koji je udaljen oko 150 metara od hotela Paolo.

Kontakt:  www.hotelpaolo.gr

Napomena:
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada i na samoj obali. U neposrednoj blizini se nalazi niz restorana i barova, prodavninca suvenira i ostalih zanimljivih sadržaja.
 
1. dan BEOGRAD - ATINA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Let za Atinu JU532 (oko 1:45). Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7. ili 10. dan ATINA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. ili 11. dan ATINA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd JU513. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas