Hotel Pine Beach

Belek , Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Da li ste spremni za odmor puno mediteranskog načina života? Probudite se u borovoj šumi i ispunite svoj odmor raznim aktivnostima tokom dana. Pijuckajte piće u svom ličnom paviljonu ili se opustite u spa centru. Doživite mir i zabavu zajedno na odmoru. Hotel Pine Beach Belek 5* (ex Maritim) se nalazi na odličnoj lokaciji u Beleku, na privatnoj peščanoj plaži, dok je okružen šumom i prirodnim zelenilom. Zauzima površinu od 118.000m2 i sastoji se od glavne zgrade, klub zgrade i ukupno 13 bungalova. Izgrađen je 2001. godine a delimično renoviran tokom zimskog peirioda 2022/2023. godine.
Hotel Pine Beach Belek se nalazi na 200 m dugoj peščanoj plaži, 3 km od mesta Belek, 45 km od grada Antalija, 33 km od aerodroma Antalija. Hotel je renoviran 2019. i 2023. godine i ima 743 sobe raspoređenih u glavnoj zgradi, u klub zgradama ili u nekoliko bungalova.

Hotelska ponuda:
recepcija, dva glavna restorana, tri a la carte restorana, tri snek retorana, devet barova, ukupno 13 bazena - klub bazen, klub bazen sa morskom vodom, klub bazen za decu, resort bazen, resort bazen za decu, botanik bazen, aquapark (6 tobogana za odrasle i dva za decu),  klub zatvoreni bazen za odrasle i decu,  resort zatvoreni bazen, poslastičarnica, Pino mini club za decu od 4 do 17 godina sa raznovrsnom animacijom, mini klub za decu od 0 do 3 godine uz prisustvo roditelja/odrasle osobe, disko, teretana, aerobik, joga, pikado,  disko,  odbojka na plaži,  stoni tenis,  mini fudbal,  mini bioskop,  tenis,  dnevne  i  večernje animacije gostiju, parking i preko 15 konferencijskih poptuno opremljenih sala.

Ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena besplatni za goste hotela.

Usluge i aktivnoti uz doplatu:
deluks pića (šampanjac, boca vina, luksuzna alkoholna pića itd.),  a la carte restoran uz prethodnu rezervaciju, luna park, mini zoo vrt, časovi plivanja,
tenisa i drugih raznovrsnih sportova, iznamljivanje opreme za sportove, usluga čuvanja dece, usluge pranja i sušenja veša,   raznovrsne prodavnice,  fotoradnja, prodavnica nakita, satova, suvenira, kože; usluge doktora (na upit), internet kafe, telefon i faks,  usluge fotokopiranja, spa i wellness centar, sportovi na vodi, video igrice, usluga u paviljonima u određenim hotelskim terminima - užine u toku dana, mini bar, sef, kafa, čaj, kolač, voće, limunade, sladoled, pića.

Sobe:
klima uređaj, telefon, LCD TV, internet, sef, mini bar, ketler za čaj i kafu, kupatilo, fen, sobne papuče i bademantil.
U glavnoj zgradi se nalaze sledeće sobe (kvadratura soba je oko 35 m2): Standardne sobe pogled bašta, Standardne sobe delimični pogled more i Standardne sobe pogled more, kao i Junior Suite sobe (kvadratura soba je oko 48 m2).
U klub delu hotela se na laze sledeće sobe: Klub standard sobe pogled bašta (kvadratura soba je oko 33 m2) i Klub porodične sobe sa pogledom na baštu.

Ishrana: 
ultra all inclusive - "sve uključeno" (samoposluživanje, izbor više jela), prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, dečiji meni, sladoled, kolači, sva domaća i lokalna alkoholna i bezalkohona pića, kao i određena brendirana uvozna pića. Posebna pažnja je posvećena najmlađim gostima hotela kojima je obezbeđen dečiji restoran, dok je hotel obezbedio i svu opremu za bebe i pripremu hrane.

https://www.pinebeach.com.tr/en 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas