Hotel Planja

Rogla, Slovenija

Opis destinacije

Dobrodošli na Roglu - idiličnu destinaciju koja spaja prekrasnu prirodu s vrhunskim wellness i spa iskustvima. Ova planinska oaza nudi sve što vam treba za potpuno opuštanje i osveženje, a naši wellness i spa aranžmani čine taj doživljaj još posebnijim. Rogla je idealna destinacija za sve koji žele spojiti aktivan odmor u prirodi s potpunim opuštanjem u wellness i spa centrima. Uživajte u opuštajućim masažama, kupkama i saunama, uz korišćenje vrhunskih tretmana za negu tela i lica. U Rogla wellness centrima naći ćete sve što je potrebno za regeneraciju vašeg tela i uma. Kad ste spremni za aktivnosti na otvorenom, Rogla je idealna za šetnje i planinarenje u prelepom okruženju, sa mogućnostima za biciklizam, skijanje i druge zimske sportove. Nakon dana u prirodi, opustite se u spa centrima, isprobajte aromatične kupke ili opuštajuće masaže. Rogla je savršena destinacija za sve koji žele izbeći stres i užurbanost svakodnevnog života i uživati u vrhunskim wellness i spa iskustvima u prirodnom okruženju. Rezervišite svoj aranžman danas i doživite savršeni odmor za telo i duh.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Planja**** je povezan sa hotelom Rogla***Superior i nalazi se u neposrednoj bilizini skijališta na vrhu Rogle. Udaljen je od skijališta 50 m. Hotel Planja je takođe povezan sa wellness centrom i sportskom dvoranom i ima 10 dvokrevetnih soba, 11 suita, 4 trokrevetne sobe i 3 apartmana.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, aperitiv bar, kutak za decu, internet kutak, prodavnica suvenira, wellness centar “Dežela dobrega pocutja” (Zemlja dobrog zdravlja), sauna, u hotelu Rogla (bazen, masažni bazen, deciji bazen), masaže, sportska dvorana koja omogucava igranje odbojke, košarke, stoni tenis, skvoš teren, fitness, adrenalinsko sankalište Zlodejevo.

Sobe:
TV, sef, mini bar, WiFI, telefon, mini bar, kupatilo. Postoje i porodične sobe za dvoje odraslih i dvoje dece. Porodične sobe imaju dva standardna kreveta i dva pomoćna ležaja u predprostoru (klupe, dimenzije 190 x 80 cm)

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas