Hotel Potamaki Beach

Benitses, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

luga: noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto – samoposluženje)
Lokacija: nalazi se na istočnoj obali ostrva u centru mesta Benices. Od šljunkovite plaže je udaljen 50m (prelazi se ulica). Od grada Krfa udaljen je 12 km, a od aerodroma 11km.  U neposrednoj blizini se nalaze kafići, restorani, marketi kao i autobuska stanica koja omogućava dobru povezanost sa glavnim gradom.
Hotelski sadržaji: restoran, lobi sa barom, snek bar, bazen za odrasle i decu, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, bar pored bazena, stoni tenis, bilijar, animacioni program, parking.
Sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), Wi-Fi (besplatno), SAT TV, sef (besplatno), mini frižider, terasa/balkon.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas