Hotel Queen's Park Goynuk

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za cistocu vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveci broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. Kemer karakteriše razređena obala, šljunkovite i kamenite plaže što utiče na to da nosi epitet destinacije sa najlepšim morem tzv. Turquase boje, odnosno tursko plavetnilo. Na celoj obali postoji samo jedna pešcana plaza, Moonlight beach, gde se vrlo često mogu videti careta kornjace jer na njoj polažu svoja jaja zbog izuzetne lepote i netaknute prirode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Queen’s Park Goynuk se nalazi u regiji Goynuk u letovalištu Kemer. Od grada je udaljen svega 6 km, 46 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 475 soba raspoređenih u glavnoj zgradi i u blok zgradama.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, a la carte restorani, nekoliko barova u okviru hotelskog kompleksa, otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu (tri bazena, od toga jedan za decu), aqua park, SPA centar (tursko kupatilo, fitnes, sauna, salon lepote sa raznim tretmanima, masaže, spa programi),  mini klub za decu 4-12 godina, tenis, stoni tenis, sportovi na vodi. Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama je besplatan.

Plaža:
hotelska plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi , uvozna pića, sva flaširana i pića u limenci, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, internet kafe u hotelu, sportovi na vodi, masaže, Spa centar: salon lepote, kozmetički i SPA tretmani, frizerski salon,  servis za pranje rublja, telefon, fax, doktor, prodavnice, rent a car, usluge čuvanja dece, bilijar, kompjuterske igre.

Sobe:
hotel ima ukupno 475 soba raspoređenih u glavnoj i blok zgradama. Sve sobe imaju centralnu klimu (radi u skladu sa vremenskim uslovima), SAT TV, sef, mini bar,  kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon.

Ishrana:
ultra all inclusive – „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela), užine tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima. 


www.qprhotels.com/goynuk/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas