Hotel Serenity Fun City Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
veliki hotelski kompleks u zalivu Makadi koji sa svojim velikim zabavnim i vodenim parkom, zauzima površinu od 33.000 m2, čini ga idealnim za porodičan odmor. Gosti koriste peščanu plažu hotela koji se nalazi preko puta, Serenity Makadi Beach, udaljenu 350 m, do koje saobraća hotelski mini bus. Plaža je prostrana, sa pontonskim mostom zbog korala, a manjim delom je zona sa plitkom vodom. Preporučuju se patike za ulaz u vodu. Od aerodroma je udaljen 36 km, a od Hurgade 41 km. Ima 575 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi,, glavni restoran, nekoliko a la carte restorana (italijanski, orijentalni) od kojih je jedan u okviru samog vodenog parka, bar pored bazena,tri bazena sa odvojenim delom za decu, akva park sa nekoliko bazena sa različitim toboganima i vodenim zanimacijama kao što je crazy river, bazen sa talasima, animacija pab, spa centar u okviru koga je teretana, sauna i parno kupatilo, menjačnica, prodavnica, internet, šatl servis do Hurgade (uz doplatu).

Ponuda za najmlađe:
bazen i tobagani za decu u akva parku, aktivnosti za decu, luna park (uz doplatu), igralište, mini klub. 

Sportske aktivnosti:
dva teniska terena, ronilački centar.

Smeštaj:
standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini frižider, kupatilo, fen, neke sobe imaju balkon ili terasu.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas