Hotel Turan Prince ex Sentido Turan Prince

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Turan Prince se nalazi na 75 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Side-a, 12 km od Manavgata u mestu Kizilač na samoj obali mora. Otvoren je 1993. godine, renoviran 2015. godine. Obuhvata površinu od 132.000 m². Plaža je privatna, peščana na kojoj su suncobrani, peškiri, dušeci i ležaljke uključeni u cenu. Hotelski kompleks Turan Prince u svom posedu ima 688 soba sa zadivljujućom arhitekturom I nameštajem, a sobe su locirane u glavnoj zgradi I Club zgradi.

Sobe:  Svaka smeštajna jedinica hotela Turan Prince 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima u glavnoj zgradi, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, laminat, Wi-Fi, SAT TV i muzičke kanale. Neke sobe nemaju balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi soba: standardne sobe u glavnoj zgradi površine su 29m², a club standard sobe od 24-28m². Hotel duplex family sobe su veličine 44m² na donjem spratu su dva odvojena kreveta, a na gornjem spratu bračni krevet. Club duplex sobe su veličine 40m² i sastoje se od dve spavaće sobe odvojene stepeništem. U jednoj sobi je bračni krevet ili dva odvojena kreveta, u drugoj dva odvojena kreveta.

Hotelski sadržaj:  Sadržaj hotela Turan Prince čine glavni restoran, 3 a la carte restorana (meksički, kineski, riblji) 8 barova, 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, aqua park (14 vodenih tobogana), SPA centar, prodavnice, menjačnica, bežicni internet, parking, rent-a car, 2 konferencijske sale, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, teretana, aerobik, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, animacioni program, mini golf, diskoteka, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, usluge pranja i peglanja veša, doktora i dadilje.

Sport i zabava: Veliki otvoreni bazen sa aqua parkom (3 velika tobogana za odrasle i 2 tobogana za decu) 1307m², zatvoreni bazen sa jacuzzi-jem, zatvoreni dečiji bazen, gimnastika, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, pikado, mini zoo, fitness centar, samo su neki od načina na koje gosti hotela Turan Prince mogu provoditi vreme svog odmora. Aktivnosti koje se doplaćuju su:  tenis u večernjim satima, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, fliperi, internet café, video igrice i ostalo van koncepta.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas