Hotel Yasmin Bodrum Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj lep i veliki hotel se nalazi na poluostrvu i ima sopstvenu peskovitu plažu. Yasmin Resort se nalazi u regiji Turgutreis. Udaljen je 5 km od Turgutreisa,  20 km od Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Ukupan broj soba je 478, raspoređene u glavnoj zgradi i Myndos bungalovima.

Hotelska ponuda:
Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, a ’la carte restorani (restoran sa jelima sa roštilja, sa morskom hranom, turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa, wi-fi besplatan u lobiju hotela, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 3 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i uveče.  
Mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana pića, uvozna vina i penušava vina, a ‘la carte restorani (restoran sa jelima sa roštilja i otomanski), SPA & Wellness centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, teniski reketi i loptice, internet cafe, igraonica. 

Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
glavna zgrada – standardnih soba ima 108 (33 m², 2+2 osobe) i Myndos bugalovi – standardnih soba ima 207 (29 m², max. 3 osobe). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, wi-fi besplatno u glavnoj zgradi, mini bar, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu. 

Ishrana: 
ultra All Inclusive -sve uključeno – samoposluživanje izbor više jela: doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bife samo za večeru, šou bife, ponoćni bife, a ’la carte restorani uz rezervaciju, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na plaži i pored bazena, kolači i kafa od 17:00 - 18:00.

https://yasminbodrum.com/index.php/en/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas