Hovolo Apartments

, Skopelos

Opis destinacije

Netipično ostrvo Egeja s obiljem vode i zelenila čiji nestvarni mir mogu da poremete jedino zvona sa ogrlica brojnih koza. U jednoj rečenici može se predstaviti i ovako: veoma zeleno, veoma grčko i veoma smireno. Najzelenije je ostrvo Grčke čija su brda prekrivena gustim borovim šumama i maslinjacima. Prva naselja datiraju još iz praistorije. U vreme Vizantije Skopelos je bio znan kao „mesto izgnanstva“ a danas je jedna od omiljenijih turističkih destinacija čijoj je lepoti teško odoleti. Skopelos je i ostrvo sa 360 crkava. Ipak, njegov ukras su predivne plaže (Stafilos, Panormos, Milia, Kastoni...) s obiljem sunca koje se ogleda u nestvarnom plavetnilu čistog mora... Grad Skopelos nudi ljubav na prvi pogled. Međutim, uske ulice „grada zanatlija i bakalnica“ samo su delić šarma ovog mediteranskog prostora u kome je sve doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Okruženi borovom šumom na samo nekoliko metara od plaže su smešteni Hovolo apartmani. Od centra mesta Neo Klima su udaljeni oko 350 metara. Glavni grad Skopelos je udaljen oko 18km i do njega saobraća redovna autobuska linija.

Plaža: 
Kaskadno postavljeni apartmani Hovolo su od  gradske peščano-šljunkovite plaže udaljeni 150 metara, a od plaže Hovolo po kojoj su dobili ime su udaljeni oko 300 metara. Na oko 2km nalaze se  najleše plaže ostrva Kastani i Mila.

Sadržaj:
Apartmani su u porodičnom vlasništvu i imaju recepciju, mali restoran, tersu na kojoj se poslužuje doručak i besplatan Wi-Fi internet u lobi baru.

Sobe: U našoj ponudi su superior apartmani sa panoramskim pogledom. Superior apartmani (30m2) sa panoramskim pogledom se nalaze na četvrtom spratu imaju mali balkon ili verandu sa pogledom na more. Svi superior apartmani imaju kuhinju (rešo, posuđe, aparat za kafu), TV, kupatilo, telefon, klimu, wi-fi interent. U superior apartman se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni). Krevetac možemo obezbediti na upit.

Usluga : 
Noćenje sa doručkom (samoposluživanje)

Kontakt : 
http://www.hovoloapartments.gr/

Napomena : 
Preporuka za porodice sa decom koji žele da budu blizu plaže.
1. dan BEOGRAD – SKIJATOS - SKOPELOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do luke u trajanju od oko 10 minuta. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skopelosa (Neo Klima) oko 40 minuta. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10./11. dan SKOPELOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKOPELOS – BEOGRAD - SKIJATOS
Napuštanje objekta, transfer do luke u Neo Klimi prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skijatosa oko 40 minuta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas