Iberostar Kuriat Palace

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Monastir je stari grad koji su osnovali Feničani, ali je najpoznatiji kao rodno mesto prvog predsednika Tunisa Habiba Bourgibe. U gradu se nalaze rodna kuća, džamija, pozlaćena statua i čuveni mauzolej Habiba Bourgibe, a mnoge ulice nose ime po članovima njegove porodice. Monastir ima lepu, delimično očuvanu medinu, u kojoj se nalaze brojne tkačke radnje i lokalne poslastičarnice. Najvažniji deo medine je ribat, najstariji u Africi, građen krajem VIII veka kao odbrambena tvrđava na obali. Korišćen je za snimanje brojnih filmova. U blizini ribata je Velika džamija iz IX veka. Šetalište kraj mora - korniš - pruža se između živopisne stare ribarske luke i moderne marine, a na obližnjem poluostrvu su ostaci rimskog grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Hotel se nalazi u mestu Monastir, udaljen svega 1 km od međunarodnog aerodroma Habib Bourguiba (transfer traje oko 7-8 minuta), dok je glavni grad Tunis i aerodrome Cartage udaljen 180 km. Grad Sus nalazi se na 15 km od hotela.

HOTELSKA PONUDA:
Recepcija, glavni restoran (internacionalna kuhinja i gluten-free hrana), nekoliko barova, unutrašnji bazen, 2 bazena na otvorenom od kojih je jedan sa toboganima, bazen za decu, spa i wellness centar, fitness centar, animacija (sportovi i igre u toku dana, zabavni programi u večernjim satima). Menjačnica, prostorija za prtljag. Besplatan wifi na svim javnim površinama i u sobama, mini klub, igralište za decu, tereni za odbojku na plaži, jahanje konja (uz doplatu). Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ:
U sklopu hotela nalaze se 382 klimatizovane sobe koje su prostrane i moderno uređene. Svaka od njih ima terasu sa pogledom na baštu ili na more, kupatilo, fen, telefon, sat TV, besplatan wifi, mini bar, sef (uz doplatu).

PLAŽA:
Privatna široka peščana plaža. Ležaljke sa dušecima i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire neophodan depozit.

USLUGA:
All inclusive prema hotelskim pravilima.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas