Iberostar Mehari Djerba

Djerba, Tunis

Opis destinacije

Đerba ima blagu klimu, plodnu zemlju, brojna stabla palmi i maslina, a skoro čitavo ostrvo podeljeno je na menzele, velika, tradicionalna porodična imanja. Sačuvan je miran, lokalni način života, tako da Đerba pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje tipičnog Tunisa. Sa kopnom je povezana nasipom sa mostom, koji vodi ka Zarzisu. Nasip su izgradili Feničani, delimično ga je uništio turski pirat Dragut u XVI veku, a tek od 1953. godine je ponovo u upotrebi. Drugi način da se dođe na kopno je barža iz mesta Ajim. Đerba ima ljupke gradiće, orijentalne prodavnice pune zanimljivih suvenira i kvalitetnih lokalnih proizvoda, restorane sa svežom morskom hranom, brojne kafiće, čuveni Djerba Explore Park sa farmom krokodila, nekoliko atraktivnih, etnografskih muzeja, koji su odlična prilika za upoznavanje sa prošlošću ostrva i očuvanom tradicijom. Ostrvo je gotovo čitave godine moguće obilaziti i biciklom. U zimskim mesecima na ostrvu se skupljaju crveni flamingosi. Đerba je poznata po prelepim, dugačkim peščanim plažama, zadivljujućim izlascima i zalascima Sunca, brojnim dobrim, kvalitetnim hotelima i raznovrsnim sportovima na vodi. Tokom cele godine na ostrvu se održavaju razne manifestacije. Možete da učestvujete u svadbenoj povorci u kojoj je mlada, praćena sviračima, skrivena na vrhu kamile, ili da gledate Gugu plesače. Takođe, Đerba je izuzetna polazna tačka za istraživanje južnih delova Tunisa i Sahare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Nalazi se na severo-istočnoj strani poluostrva na plaži Sidi Akkour, okružen sa 50.000m2 vrtova i palmi. Djerba Zarziz aerodrom udaljen je 25 km. U blizini hotela je grad Midoun (oko 5 km) a najveći grad Houmt Souk udaljen je 18km.

HOTELSKA PONUDA:

Recepcija, glavni i dva a la carte restorana, nekoliko barova (na bazenu i plaži), spoljašnji, dečiji i unutrašnji bazen, kongresni centar, fitness i  spa & wellness centar, frizerski salon, menjačnica, perionica veša, dečiji mini klub, sportska ponuda za odrasle i decu (tenis, stoni tenis, aerobik, košarka, odbojka, pikado, streljaštvo i razni sportovi na vodi), animacijiski programi. Wifi internet je beslatan i dostupan je u centralnim prostorijama hotela. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ:
Ima 300 soba koje su udobno nameštene sa pogledom na more, bazen ili hotelski vrt. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, kupatilo (kada ili tuš, fen), sat TV, telefon, sef, mini frižider.

PLAŽA:
Od  svoje plaže udaljen je oko pet minuta šetnje kroz vrt. Suncobrani i ležaljke su uključeni u cenu za goste hotela kako na plaži tako i na bazenu. Peškiri za bazen i plažu uz depozit, do raspoloživosti.

USLUGA:
All inclusive prema hotelskim pravilima.

www.iberostar.com
Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

Prilikom potvrde aranžmana uplaćuje se avans od 30% ukupne cene aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

gotovinom

čekovima građana na 6 rate (za individualne klijente)

Aerodromske takse i doplate za gorivo ne mogu se plaćati na rate, već se plaća u celosti prilikom rezervacije ili uz poslednju uplatu, a najkasnije pre polaska.

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas