Ikos Olivia Hotel

Gerakini, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Gerakini, na sopstvenoj peščanoj plaži. Udaljen je 70km od aerodroma u Solunu i 14 km od mesta Nea Moudania. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i bungalova koji su raspoređeni po celoj površini hotelskog kompleksa.

Plaža:
Nalazi se na peščanoj plaži, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela dok se peškiri za plažu mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, 6 barova-od toga bar pored bazena i bar na plaži, glavni restoran, 4 A’ la carte restorana, bazen, bazen za decu, zatvoreni bazen, bežični internet, internet kutak, TV sala, mini klub za decu, animacija dece, dečije igralište, muzika uživo i zabavni program, teretana, teniski teren, odbojka/tenis/fudbal na plaži, stoni tenis, aerobik i joga, zumba, pilates, sportovi na vodi, spa centar (sauna, masaža, đakuzi), frizer, manikir salon,  mini market, prodavnica suvenira, parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 291 smeštajnom jedinicom. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, bade mantil i papuče, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, wifi internet, krevetac (na upit bez doplate), SAT TV, DVD/CD, terasu.
Promo sobe u glavnoj zgradi sa pogledom na baštu i promo sobe u bungalovima sa pogledom na baštu ili na more, površine oko 25m² i namenjene za smeštaj 2 osobe sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj.
Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi, površine oko 30 m² i namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, dva standardna ili francuski ležaj i sofa.
Junior suite se nalaze u bungalovima, imaju pogled na more, površine oko  35 m², namenjene za 2 do 3 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevo-spavaće sobe sa dva standardna ili francuski ležaj i sofa.
Panorama junior suite se nalaze u glavnoj zgradi, imaju pogled na more, površine oko 35 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevo-spavaće sobe sa dva standardna ili francuski ležaj i sofa.
Family junior suite se nalaze u glavnoj zgradi, imaju pogled na more, površine oko 40 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevo-spavaće sobe sa dva standardna ili francuski ležaj i sofa.
Suite u bungalovima imaju pogled na baštu ili na more, površine oko  50 m², namenjeni za smeštaj 2 do 5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuski ležaj i dnevnog boravka sa sofa ležajem. Određeni broj suita ima i privatni bazen.
Deluxe suite u bungalovima imaju pogled na bazen, površine oko 60 m², namenjeni za smeštaj 2 do 5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe sa dva  standardna ležaja ili francuski ležaj i dnevnog boravka sa sofa ležajem.
Deluxe suite u bungalovima koji imaju izlaz na plažu, površine oko 85 m², namenjeni za smeštaj 2 do 6 osoba i sastoje se iz dve spavaće sobe, svaka sa po 2 standardna ležaja ili francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofa ležajem.

Usluga:
Usluga u hotelu je All Inclusive- doručak, ručak, večera, užine po principu švedskog stola.

Kontakt: 
http://ikosresorts.com/rooms/olivia/

Napomena:
Od 2015. godine pripada novom luksuznom lancu hotela Ikos Resort, koji  je deo kompanije kojoj pripada i čuveni Sani Resort. Hotel predstavlja potpuno nov koncept luksuznih all inslusive hotela, koji promovišu stečeno iskustvo u besprekornoj organizaciji odmora sa akcentom u svakom trenutku na vrhunski kvalitet i eleganciju, a sa posebnom pažnjiom prema porodicama sa decom.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas